Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +299
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Zazdro +404

"jak byłem mniej doświadczony w imprezowaniu"
Pasut te swoje filmy z szonami nagrywa ile? Rok, może dwa? I w trakcie tego byłeś niedoświadczony w imprezowaniu i udało Ci się w rok stać się doświadczonym melanzownikiem? Czy o co chodzi xD
Ładny wpis, a musiałeś na końcu go zniszczyć kłamstwami? Znam chłopów co na swoich kawalerskich lub nie swoich (gdy już byli żonaci) peklowali tępe Julki albo choćby próbowali i nikt ich nie nazywał creepami i zboczeńcami. To po prostu nie fair i nic więcej.
No i tak, to
@Hi_Catch_Me: jak masz taką dupę to i tak se znajdzie pretekst, jak masz normalną to i tak masz relaks
@kishibashi: oczywiście, że tak się ich nazywa. Powiedz lasce poznanej 10 minut temu, że razem z kumplem jej wyliżesz cipkę i zobacz jak zareaguje xd
To że Ty widziałeś 20 lat temu takie kobiety nic nie zmienia, bo chodzi o skalę.
@kishibashi: nie. jest postrzegany gorzej bo jak partnerka go zdradzi to jego wina bo się nią nie interesował i nie dbał a jak on zdradzi to jego wina jest oczywista.
To że kobiety tak to komentują to prawda, ale to inny temat.
@kishibashi: skoro kobiety tak to komentują to tak jest postrzegany. Ty czytasz co piszesz? xd