Od kiedy Stanowski stał się takim prawicowym i populistycznym szurem? Nie oglądałem przez parę lat, ale kiedyś wydawał się w miarę ogarnięty i po środku… Teraz mam wrażenie że oglądam drugiego Rachonia. #stanowski #kanalzero
@ksos od zawsze był ,teraz już nie hamuje bo doprecyzował swój target do Mariuszy z Brighton. Wejdź sobie w komentarze pod ostatnim filmem z mazurkiem co piszą o tarczyńskim to dopiero inny wymiar (-‸ლ) Pierwsze jego wypowiedzi anty po datuje się już chyba na 2015 rok..
@ksos: Nigdy nie był i nie jest to po prostu ty stałeś się zlewaczałym ekstermistą chlip chlip jak to tak można wyciągać powcom to co mówili ULEGACIE PISOWSKIEJ NARRACJI
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
Pierwsze jego wypowiedzi anty po datuje się już chyba na 2015 rok..
źródło: images
Pobierz