Wpis z mikrobloga

Masz znaki drogowe i różne ograniczenia prędkości, to nie znaczy, że masz jechać poniżej tej wartości

@JasnyBanan: czyli rozumiem że jak będzie mgła, ulewa, lód na drodze lub inne nietypowe warunki to i tak trzeba zapierdzielać tyle ile jest na ograniczeniu i nie można jechać poniżej tej wartości? Pierdzielisz takie głupoty i to mnie nazywasz trollem? XD
  • Odpowiedz
@JasnyBanan sam zacząłeś agresywnie i się jeszcze plujesz, że ktoś obija piłeczkę XD może moje wyzwiska są typowo wykopkowe ale twoje podejście do życia i sposób rozumowania jest typowo p0laczkowy.
  • Odpowiedz
@Notes Nie byłem agresywny i nie zrzucaj winy na mnie. Ja cały czas tu jestem opanowany, merytoryczny i próbowałem śmieszkować, bo w końcu jesteśmy na portalu z nieśmiesznymi papieżami i to Ty skaczesz tu jak małpa i jesteś agresywny
  • Odpowiedz
@Notes: Nie wchodź z tym typem z rybnika, bo to akurat pewne, w gadki. Mi po miesiącu coś znowu napisał, że ja i jakiś typ coś tam, coś tam. On jest typowym stalkerem. Wyzywać. Pisać o brudnych gaciach. Jego styl. Poza tym napiszesz mu, że dzięcioł to do moderacji zgłosi pierwszy. Choć jego jara PRL, a tam donoszenie było w cenie @AnalnyDewastator69-2137 Przez to cudo natury wyłapał banicję miesięczną.
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89 I dobrze mu tak, bo zasluzyl i ty do niego równiez dolaczysz, bo tu nie ma miejsca dla takich jak ty
@Notes to jest stalker i frustrat, ale chyba widze ze jestescie siebie warci tajze i tobie notesiku tego bana zalatwie, miej sie nabacznosci, bo ci nie dam spokoju i bede ci wszystko zglaszac az bana wylapiesz, jeszcze przy pomocy bota zeby przyspieszyc to wszystko ;)
  • Odpowiedz
@JasnyBanan
XD XD xD
wywalone mam w ciebie i twoje bany xD a jak dostanę perma to założę kolejne konto i tyle jest warte twoje jakże interesujące zajęcie.
Niech zgadnę: jesteś przegrywem i to wina świata czy może jednak wina twojego z-------o charakteru?
  • Odpowiedz
@JasnyBanan: Po miesiącu znowu coś piszesz o mnie to kim ty jesteś, jak nie stalkerem? Co dzisiaj z rana trzeba było trochę myśleć, a nie znowu o mnie pisać. Jak lubisz zabawy chłop z chłopem baw się z bratem. Wiem, że go masz;) @Notes Mam konto prawie 5 lat. Zdarzało mi się mocniej z kimś pospierać, a ten typ jest najgorszym przykładem tego, że powszechna edukacja nauczy liter, ale
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89 <ziewwww> twój chłopak analnydewastator69 jest bardziej oryginalny w tych tekstach, no ale rozumiem sytuacje ty w związku jesteś ten bierny i rozumiem tą podwójną frustracje, niedobrze () tak ci musi byc zle samemu ze sobą, mając takie życie ()
  • Odpowiedz