Wpis z mikrobloga

@PogromcaPedzlakow: Farfoclem to tatusia swojego nazwij. Tam może u Ruskich tak za sobą krzyczą. Zaśmiecasz kolejny wątek. Mityczne buciki kup, to poprawisz swój humor. Jesteś niewychowanym i niemądrym typem co dzieci w szkole we właściwym szeregu go ustawiły. Zero merytorycznych postów-zero. A z tym wołaniem sam mnie pierwszy zaczepiłeś wypisując o jakiś majewskich, narkomanach itd. Przypomnij sobie Pędzlaku!!!
  • Odpowiedz
@PogromcaPedzlakow: wyzywaj tatusia co podobno ze wschodu tu przybył i z urzędu powinien siedzieć cicho jak mysz pod miotłą w kraju co niestety dał mu możliwość życia. wychodzi na to, że jesteś uchodźcą i nie doceniasz tego, że to nie jest kraj bez stosów. jesteś obrzydliwy z tymi fekaliami. jesteś niemądry i bez kultury z tym co tu piszesz, a w real life to przypominasz chomika, bo tak siebie określiłeś
  • Odpowiedz
@PogromcaPedzlakow: a najlepsze jest to, że każdy post co sam założyłeś cenzurujesz jak kraj pochodzenia twojego ojca. ktoś napisał coś co nie pasowało to usuwałeś, więc lustro zalecam kupić, okulary, a i wizytę u lekarza. wschodni pędzlaku pozdrów tatusia ze wschodu i niemiecką panią co na porządne buty nie miała, że kupienie air jordanów było tak ważne, że tu musiał pochwalić się. a te imię to masz chyba po pewnym
  • Odpowiedz
@AnalnyDewastator69-2137: a moim zdaniem może być on, bo z głównego konta jedzie dużo bardziej po tobie, a z tego po mnie. ogólnie te konta są jakoś powiązane i to na bank. nawet te same wpisy były komentowane raz z jednego konta, raz z drugiego. podobny sposób pisania nawet. farmazony takie same czasem. obsesja 10.04.2010 r., banan chwali prl, ten wypisuję, że sika wręcz na to co nasze wspólne, bo on
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: sklej już wary, bezbeku. Jedyne co robisz to nudny spam, pocąc się podczas pisania postów. Odpowiadasz w kilka na jeden, jak typowy zdesperowany aparatczyk TV Republika, któremu się wydaje że jest śmieszny i że kogoś obchodzą jego wypociny.
  • Odpowiedz
@PogromcaPedzlakow: O po miesiącu prawie wróciło beztalencie totalne. Dalej o Majewskim gadasz jak natchniony. Jeszcze Sakiewicz. Fajnie, że post o tym kim jesteś i skąd pochodzisz nagle stąd zniknął. To jak to leciało: matka z Zachodu, ojciec ze Wschodu? Jeszcze żal do całego świata, że na buty nie było. Aż dziwne. Niemcy raczej mocna gospodarka jak na świat przychodziłeś. To może z tym zachodem też kłamałeś? A co w ogóle
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: masz niezdrową obsesję na temat ludzi którzy się z ciebie śmieją. Wróciłem po miesiącu bo w przeciwieństwie do ciebie, mam życie poza internetem. Ty jak wrócisz po miesiącu, to znaczy że miałeś bana na swoim głównym multikoncie.
  • Odpowiedz
@PogromcaPedzlakow: Śmianie zacznij od siebie. Przecinki zacznij dobrze stawiać. Poza tym to nie jest miejsce dla ciebie. Majewski, konta razy 2 czy razy 3, Sakiewicz, Buty. Beztalenciem i prostakiem jesteś. Nie da się tego ukryć. Mogłeś nie wracać. Dam ci radę. Zacznij od podstaw. Przecinki np. poprawnie stawiaj i kup lustro!
  • Odpowiedz
@PogromcaPedzlakow: Przypomnij sobie kto komu, co napisał pierwszy i co wypisywał, w jaki sposób? Musisz koniecznie kupić lustro. Ewentualnie preparaty na pamięć brać. O jakiej ty dyskusji piszesz? Gadką nie nazwę tych wyzwisk od jakiś narkomanów i innych co wypisujesz, a ty o dyskusji piszesz. Skoro masz problem taki i byłeś miesiąc na odwyku, przykro mi, ale nie mierz ludzi swoją miarą. Stachu narkomanie!
  • Odpowiedz