Wpis z mikrobloga

#tinder Najgorzej jak ona daje Ci IG, macie ustawić się na spotkanie i od kilku dni leci ghosting. Czy naprawdę tak trudno napisać "nie", czy jako dorosły człowiek muszę znowu bawić się w jakieś gierki?
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@PEKLONIKON: na IG nic nie mam, tylko historię relacji z jakichś wyjazdów
P.S. nie ma się czym chwalić. To już lepiej zablokować osobę, czy wywalić z obserwujących. Ghosting jest mega w---------y
  • Odpowiedz
  • 0
@PEKLONIKON: w sensie to nawet wyglądało tak, że ona poprosiła mnie o IG, zaobserwowała mnie, wymieniliśmy nawet kilka wiadomości, no i potem poleciał ghosting. Zakładając powód taki jak Twój to nawet nie powinna mnie zaobserwować...
  • Odpowiedz
@default1: jak napisze "jednak nie wyjdziemy" to może się liczyć z tym, że napiszesz czemu i będzie musiała się tłumaczyć, możesz też zacząć ją wyzywać itd, tak najłatwiej tego uniknąć
Zawsze możesz też się stać orbiterem
Raz laska po wakacjach napisała że ona to w sumie się uczyła i co tam u mnie bo widziała moja wiadomość( cofnalem) ja ją zaobserwowałem ponownie żeby sobie przypomnieć jak wygląda i od razu
  • Odpowiedz
  • 0
@razdwatrzy55: rzeczywiście może się z tym liczyć, ale jakbym zaczął ją wyzywać (xD) to by przecież mogła mnie zablokować i tyle... Nie wiem, to nie jest na moje nerwy.
  • Odpowiedz