Wpis z mikrobloga

@ChlopoRobotnik2137: nah, zesrańsko jest zawsze najlepsze jak jakiś prawicowy troglodyta przegrywa. Jak lewactwo przegra, to pokrzyczą, pojęczą i się skończy, jak prawactwo przegra, to dźwięk pękających dup się unosi echem bardzo długo, jak np. prawacy mają do dzisiaj ból dupska o uśmiechniętą Polskę i pizzerie na jagodnie xD
  • Odpowiedz
Chciałbym by Trump wygrał tylko po to by zobaczyć zesrańsko na wykopie

@ChlopoRobotnik2137: Ja tak samo chciałbym zobaczyć zwycięstwo murzynki, by zobaczyć skowyt i ten przeogromny ból d--y w pisie i w moskwie

bo typiara chce w---------ć z nato i zostawić nas na pastwę rosji xDDD

Troche pomyliłeś opcje polityczne xDD
  • Odpowiedz
@ChlopoRobotnik2137: ja liczyłem że po 15 października 2023 PiS dalej będzie odbierał wykopkom smak życia. Już nawet przygotowałem mema z Jarkiem który przydusza wykopka kolanem(templatka policjanta i G.Floyda).
Ale niestety nie pykło ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Może następnym razem..
  • Odpowiedz
Ja tak samo chciałbym zobaczyć zwycięstwo murzynki, by zobaczyć skowyt i ten przeogromny ból d--y w pisie i w moskwie

@windows95: Akurat w moskwie będzie otwieranie szampana bo dalej bez przeszkód będą mogli sobie robić ekspansję na zachód. Tylko Putina złapie smuteczek bo nie będzie miał zdjęcia z prezydentem USA, ale w końcu Kijów lepszy niż zdjęcie z prezydentem.
  • Odpowiedz