Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +241
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
DavyX +17
#iphone #android #apple
Rzadko zdarza mi się myśleć o tym plebsie z androidem ale ostatnio zacząłem się zastanawiać skąd u nich to ciągła potrzeba wykrzykiwania że iPhone jest c-----y i android to jedyny słuszny wybór. Jeszcze te kilkanaście lat temu miało to jakieś uzasadnienie ale teraz?
"Uga buga Ajfon przepłacone gowno" - mało inteligentna formo życia praktycznie każdy telefon kosztuje tyle co iphone albo drożej
"mogę kupić
Rzadko zdarza mi się myśleć o tym plebsie z androidem ale ostatnio zacząłem się zastanawiać skąd u nich to ciągła potrzeba wykrzykiwania że iPhone jest c-----y i android to jedyny słuszny wybór. Jeszcze te kilkanaście lat temu miało to jakieś uzasadnienie ale teraz?
"Uga buga Ajfon przepłacone gowno" - mało inteligentna formo życia praktycznie każdy telefon kosztuje tyle co iphone albo drożej
"mogę kupić

Kto to widzioł.
#nieruchomosci #polityka
źródło: kwiatkowski
PobierzTylko że on jest teraz senatorem, prokuratorem generalnym był 15 lat temu. Aktualnie jest nim Adam Bodnar.
Powaga, był jakiś kongres ekonomiczny w Krakowie i dostaliśmy darmowe wejściówki w ramach zajęć na studiach, bodaj było to jako ćwiczenia z mikroekonomii. Jak się nie pojawiłeś to dostawałeś nieobecność na ćwiczeniach.
Było sporo szych, a Kwiatkowski był wtedy prezesem NIK. W przerwie serwowali jakieś tam p--------y, ja oczywiście bigos, no bo nie będę jakichś fancy bzdur jadł tylko k---a