Aktywne Wpisy

Fiutin +971
Pamięta ktoś jeszcze Discmana? Jak zakolak namieszał HRówie pętem w dupie, że jej kręgosłup pękł? XD
#afera #kiedystobylo #heheszki
#afera #kiedystobylo #heheszki
źródło: temp_file4559455159489570495
Pobierz
grzes1290 +522
Dziś terapeutka pochwaliła mnie za to, że walczę ze swoimi wyzwalaczami. Opowiedziałem jej o tym, że dziś poszedłem do paczkomatu obok sklepu i nie kupiłem 200, a tak zazwyczaj było na wyjściu do paczkomatu. W niedzielę poszedłem do żabki po coś i tak samo żadnego 200 nie wziąłem, chociaż zazwyczaj niedzielne wyjścia do żabki po coś były pretekstem do wzięcia 200. Ciężko się wychodzi z tego gówna, na prawdę żałuję, że doprowadziłem

źródło: 151347c4ad31f1472b77c3cbffa4b9d8
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nie kojarzę takiego kraju jak Nazia.
@AnanasowyOcelot a ci naziści z jakiego kraju byli? W jakim kraju zostawili wszystkie zrabowane dobrą? Jakiego ci naziści nie zaatakowali niemiec?
@zranoI: w referendum w 1934 hitler uzyskał 89% poparcia, więc praktycznie cały naród popierał osobę Hitlera
Powiedz mi skąd przeciętny Niemiec miał czerpać wiedzę o wojnie?
chociaż z tym omamieniem propagandą to dość wątpliwe też, bo dopiero od roku rządziło nsdap i cały aparat propagandy, młodzieżówek i różnych innych dziwnych organizacji nie był rozbudowany, ludzie popierali gorąco Hitlera bo w swojej masie