Aktywne Wpisy
czwartafaza +638
Siedzę tutaj już z 10 lat i główna to od dawna był psychiatryk, ale ostatnio mirko to też niezłe Tworki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakieś kręcenie korbą, co drugi wpis to nienawiść do kobiet, wyśmiewanie Uznańskiego bo wykopkom nie podoba się jego żona czy coś. A połowy szamba nawet nie widzę bo wszystko wrzucam na czarnolistę.
Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora,
Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora,

JakDorobic_com +46
Witam w kolejnym tygodniu naszych zmagań. Kolejne #rozdajo i kolejna stówka na zakupy w Allegro do zdobycia.
Zasady są proste jak zwykle. W komentarzu piszecie odpowiedź na pytanie: jakiej jednej rzeczy o finansach żałujesz, że nie wiedziałeś/aś wcześniej?
…oraz zostawiacie plusik.
A
Zasady są proste jak zwykle. W komentarzu piszecie odpowiedź na pytanie: jakiej jednej rzeczy o finansach żałujesz, że nie wiedziałeś/aś wcześniej?
…oraz zostawiacie plusik.
A
źródło: rozdajo wykop jakdorobic
Pobierz

Myślę, że takie biurko dla stolarza to chyba prosta sprawa?
Jak myślicie ile stolarz może zawołać za takie biurko na wymiar?
Zmienilibyście coś w tym projekcie?
Jaki materiał na blat najlepiej wybrać?
#remontujzwykopem
#stolarstwo
#meble
#projektowanie
#kiciochpyta
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzhttps://www.meble.pl/na-wymiar/komody/komoda-z-szufladami.html/3307378
Do tego blat na meble.pl też kupisz pewnie. Chociaż nie w każdym kolorze będzie tak dluga formatka.
Do tego możesz zażyczyć sobie jakieś otwory na kable, gniazdka w blacie itd.
Nie wiem czy ktoś na wymiar Ci to dużo taniej zrobi, ale nie znam tego rynku najlepiej, więc warto próbować.
@MeksykEuropy: Projekt wygląda estetycznie, ale jest mało ergonomiczny. Lepszym rozwiązaniem byłyby 2 biurka "siedź" z regulacją wysokości lub 2 biurka "siedź-stój" - takie rozwiązania pozwolą na dopasowanie wysokości do wzrostu każdego z użytkowników, co przełoży się na mniejsze zmęczenie i większy komfort pracy.
Nie wiem jak można się skupić się na pracy stojąc. Dla mnie w trakcie pracy istnieje tylko pozycja siedząca, jak potrzebuję wstać to znaczy że potrzebuje się przejść.
Musiałbym znaleźć 2 biurka po 130cm szerokości i pozostałe parametry jak w poście. Nie ma szans na znalezienie niczego ciekawego, a żeby jeszcze szuflady były..
@MeksykEuropy: To zależy ile siedzisz na dzień i co ile możesz sobie zrobić przerwę. Jeżeli np. możesz co 45 minut wstać i się przejść przez 15 minut, to rzeczywiście biurko "siedź-stój" jest Ci zbędne.
Pozostaje sprawa ergonomii, zakładam że wzrost i proporcje ciała