Wpis z mikrobloga

Jeszcze nieco ponad 2 tygodnie zostały do ostatniej edycji qlimax'u. Ciężko uwierzyć, że to będzie koniec. Jeszcze rok temu śmiałem się, że przez najbliższe lata to będzie stały punkt w kalendarzu na wspólny wypad z kumplami.
Czy jakieś wykopki wybierają się na ostatnią edycję tej legendarnej imprezy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hardstyle #qlimax #qdance #muzyka
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zawsze chciałem być na Qlimax i spełniłem marzenie w 2015roku, ale jakoś mnie nie porwało. Miesiąc później pojechałem na HardBass w tym samym miejscu i to była impreza o poziom wyżej. Później już tylko imprezy pod chmurką, większy wybór muzyki. Na Qlimax ciągle wypychali te same buzie, wieczne "powroty" artystów typu Hedziu czy Showteki.
  • Odpowiedz
@naxed: My będziemy w Arnhem w kilka osób koło 14-15 myślę, jak co roku będziemy siedzieć w irish pubie w centrum na piwku do wieczora, później jedziemy pod halę. Jak masz ochotę wpaść to zapraszam. :)
  • Odpowiedz
@naxed: Na decathlonie podobno za free, chociaż jak byłem teraz na supremacy to był też chyba odgrodzony. Normalnie wjazd na parking przy hali jak wykupisz przez internet kosztuje 20e a na miejscu 30e, więc jadąc samemu trochę zbójecka cena.
Ewentualnie można zostawić gdzieś w centrum i podjechać 5min busem, ale nie wiem jak potem powrót.
  • Odpowiedz