Aktywne Wpisy

Gmeras +615
Witajcie, obserwujące Mirki. To, że wciąż mam głowę na karku, wydaje się niewyobrażalne. W poprzednim poście wspominałem, że młody zaczął się rozchorowywać. Wczoraj byłem u lekarza, który stwierdził, że wszystko jest w "porządku" i zalecił leczenie objawowe. Jednak w nocy coś mnie zaniepokoiło w jego oddechu, więc pojechałem na nocną pomoc, gdzie po osłuchaniu otrzymaliśmy skierowanie do szpitala. Diagnoza: nieszczęsne zapalenie płuc. Ehh... Teraz leżymy w szpitalu i odpoczywamy.
Za dnia babcia
Za dnia babcia
źródło: temp_file7194144215788755875
Pobierz
Lolenson1888 +66
Jakie znacie jeszcze inne propolskie, patriotyczne wynalazki jak Liga Konferencji, gdzie można się popodniecać jak zajebiści jesteśmy? xD
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz

Polska jest JEDYNYM KRAJEM UE, który nie zrównał wieku emerytalnego lub nie planuje jego zrównania w nadchodzących latach.
Będę Wam o tym przypominał codziennie do zrównania wieku emerytalnego kobiet i mężczyzn, mojego przejścia na emeryturę lub aż mi się znudzi.
6/∞
#codziennaemerytalnadyskryminacja #dyskryminacjamezczyzn #emerytura #polska
Tylko rząd z ogromnym poparciem społecznym ma szansę na realizację reform.
Oczywiście, że trzeba pis rozliczyć. Obecny rząd niestety w wielu przypadkach kontynuuje politykę pisu, więc to niestety nic nie zmieni. Wiek emerytalny dalej dyskryminuje, 800+ istnieje, no proszę cię.
@Shatter: @Kupamilosci: @TurboDynamo: ilu mędrców się zebrało, wiecie kto nie rządzi, brawo dla was. Na pewno jakakolwiek partia będzie popełniać s---------o polityczne. Polacy nie chcą rozsądku, to nie mają, jak wróci rozum do głowy to będzie reforma
Żeby zrobić taką reformę skutecznie, bez prowizorki, rząd który by się tego podjął musiałby mieć ogromne poparcie społeczne. Wątpię żeby jedna partia była w stanie to zrobić, plus przychylny prezydent. I to musiałoby działać przez dekady bez możliwości wywrócenia przez PiS.
Ja uważam że jednak PO myślało o państwie w takich wymiarach i mogą to zrobić jeśli będą mieli absolutną większość.
PiS