Aktywne Wpisy

Wormditt +24
źródło: 20250506_141150
Pobierz
wfyokyga +63
Dzień dobry, dziękuję że o mnie pamietaliscie i mnie godnie zastąpiliście w tematach obrazów i czołgów. Szczególnie @BBxx bo widziałem że n---------ł ostro, muszę to wszystko zaplusować. Reszcie też dziękuję i też se tęskniłem za wami. Cieplutko w serduszku dla jego gdy widział te wszystkie wpisy z pozdrowieniami (づ•﹏•)づ
#solidarnizwfyokygom
#solidarnizwfyokygom
źródło: temp_file5040782420009752059
Pobierz

Teraz zostaną tylko wizyty w Republice, by przedstawiać, że z lewej strony Tuska też atakują. I to w sumie wszystko. A za 3 lata wypad z Sejmu, jeśli nie pójdzie do PiS. Za maksymalnie miesiąc już będzie o niej cicho.
#polityka #4konserwy #neuropa #sejm
źródło: IMG_4589
Pobierz@Gours: ale ty wiesz tuskoidzie, że Matysiak nigdy nie była w rządzie/koalicji rządzącej? xDDDDDDDDDDD
Poglądy na koryto to mają uciekinierzy z Razem którzy legitymizują Giertycha i PSL xDDDDDDDDDDDDDDD
@Gours: nie klękają, bo są tuskowi potrzebni xD tak jak w poprzednich rządach PO-PSL. Aborcja? Nie da się, PSL nie chce. Związki partnerskie? Nie da się, PSL nie chce xD ale za to i PO i PSL chcą dopłat dla deweloperów, ciekawe dlaczego xDDDDDDD
Oczywiście, że nazywają. Tylko sekta giertycha woli atakować razem xD obecny prikaz sekty jest taki,
Razem to g---o, ja ich atakuję od wielu lat - tak samo jak Konfederosję i PiS. Inni wyborcy PO też ich atakują nie od dziś z tego co widziałem, Tusk też nie cierpi razem od lat
I przypominam, że Tusk OSOBIŚCIE ręczył za Giertycha i to, że będzie głosował za aborcją czy związkami partnerskimi xD
@pawelczixd: Trudno mówić tu o jakiejkolwiek karierze, posłanka Skutna niczego konkretnego w polityce nie osiągnęła.