Wpis z mikrobloga

próbowałem nawiązaywać kontakt wzrokowy

faktycznie obrałem złą taktykę na ulicy. Następnym razem może zastosuję przelotne spojrzenie

@qba2004: jak ty do żywych ludzi podchodzisz jak z instrukcją techniczną do maszyny, to machającypapież.jpg
  • Odpowiedz
@qba2004:

Ty: z szacunku dla rozmówcy powinnaś bardziej skupić się na rozmowie

Nie ma to jak wykład z dobrych manier, tonem wykładowym i nadętym. Działa zawsze i bez pudła, a w tej sytuacji już szczególnie. Dobra robota.
  • Odpowiedz
  • 0
Nie ma to jak wykład z dobrych manier, tonem wykładowym i nadętym. Działa zawsze i bez pudła, a w tej sytuacji już szczególnie. Dobra robota.

@gorobei: Dzięki. Cieszę się, że chociaż Ty to doceniłeś w przeciwieństwie do 2 innych gości, dla których ta moja wypowiedź jest biadoleniem i świadczy o zaburzeniu. Ale cóż... Nikt się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził ;)
  • Odpowiedz
  • 0
jak ty do żywych ludzi podchodzisz jak z instrukcją techniczną do maszyny, to machającypapież.jpg

@gorobei: Wiadomo, powinienem dać na luz. Ale będąc autystykiem jest to ciężkie do wykonania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Wam się błędnie wydaje

@qba2004: Tak, nam się wydaje, tobie natomiast już się na pewno nie wydaje XDD

Lepiej żebym czekał na księżniczkę w nieskończoność, nie wiedząc czy się nie rozłączy. Tym bardziej, że tam laski czasem tak robią, że nie odzywają się długo po zadaniu im pytania, po czym się rozłączają. A ona nawet nie wspomniała w trakcie poprzedniej rozmowy, że je kanapkę i dlatego może wolno odpisywać

@
  • Odpowiedz
  • 0
@Viore: Jaki zbieg okoliczności haha. Dopiero co laska na gadu gadu powiedziała, że wyglądam jak młody Sheldon, który teraz ma bodajże 16 lat, aczkolwiek nie znam chronologii tego serialu. Inna sprawa, że uznała tego młodego Sheldona za zbyt młodego żeby jej się podobał, mimo że sama ma wpisane 16 lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Jakie zaburzone laski na tym 6obcy XD

Ukazana laska jest z Poznania jakby co

@qba2004: Zaburzone laski? xD To co można powiedzieć w takim razie o facetach tam w większości wchodzących. Typy które w większości nie umieją z siebie wysrać totalnie nic poza km lub m, lat i zb
  • Odpowiedz
@qba2004: Bożeee, jak mnie wk#w!a ta roszczeniowa postawa tych spermiarzy z 6obcy. Nie dość, że przez nich tam nie można praktycznie normalnie pisać to jeszcze jak spotkają jakąś laskę to on jej będzie dyktował co ma robić XDDDDD
  • Odpowiedz
@qba2004: Przykro to słyszeć, że wyglądasz jak młody pederasta (bo ten aktorek jest pederastą) :'(

Jak piszesz z tymi g---o karynami to musisz zachowywać się bardziej patolsko. To je kręci.
  • Odpowiedz
  • 0
@Niech_mnie: Patolskie zachowanie jest zupełnie nie w moim stylu. Zdecydowanie bardziej wolę poznać jakąś normalną dziewczynę, np. szarą myszkę.
A co do mojego wyglądu - mogę ci wysłać na priv jak chcesz
  • Odpowiedz