Wpis z mikrobloga

@erebeuzet mój teść przy naciskach teściowej tak oddał ogromny zestaw modeli kolejek dzieciom kuzyna xD albo już to dawno rozje*ały albo sprzedały w lombardzie. Bo teściowa lubi porządek i jej się to kurzyło. Tak samo poszła kolekcja kufli, pełno książek z tematyki wojennej i sprzętów wojennych (czołgi, niszczyciele, samoloty itd.). Przykre że chłop nie może mieć odrobiny hobby.
  • Odpowiedz
@name_is_shairf_411 o bracie , musiało boleć. Mi całe szczęście w czas udało się zabezpieczyć moją kolekcję , a mam numery od 2003 do 2012. Później poszedłem na studia i już nie kupowałem. Ale za to ile te gazety znaczą dla mnie sentymentalnie i kolekcjonersko, to rozszarpałbym jakby ktoś mi to na makulaturę w-----ł
  • Odpowiedz
@erebeuzet: Ja oddałem cały plecak resoraków i samochodzików Burago mojemu siostrzeńcowi, który urodził się jak miałem 16 lat. Coś o co dbałem jak o największy majątek, to gówniarz zniszczył w 3 lata XD
  • Odpowiedz
@erebeuzet to nie jest śmieszne nic a nic, ostatnio dowiedziałem się, że wszystkie moje Hot Wheels rodzice dali gówniakowi. Miałem niesamowitą kolekcję, która dzisiaj jest sporo wart ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz