Aktywne Wpisy

Od kilku dni jest akcja psiarzy, którzy próbują bagatelizować problem wrzucając zdjęcia swoich labladorów i innych cziułałów, prześmiewczo pisząc "oj my z Fafikiem właśnie na spacerze, szukamy dziecka do pogryzienia".
Musicie mieć ogromną bekę, że ludzie próbują zwalczyć problem z patologicznym traktowaniem psów w tym kraju. Oklaski dla Was, psiarze, że akcje, która ma zapobiec takim tragediom jak rozszarpanie czyjegoś syna/ojca/matki zniżacie do poziomu żartu i wyśmiewacie oczekujących konkretnych kroków, żeby takie sytuacje
Musicie mieć ogromną bekę, że ludzie próbują zwalczyć problem z patologicznym traktowaniem psów w tym kraju. Oklaski dla Was, psiarze, że akcje, która ma zapobiec takim tragediom jak rozszarpanie czyjegoś syna/ojca/matki zniżacie do poziomu żartu i wyśmiewacie oczekujących konkretnych kroków, żeby takie sytuacje
źródło: comment_1583615967MRs1RTjje9oIl8plVE2Emi
Pobierz
MokebeElDursi +696
#psiarze Wyobraźcie sobie jak się musi czuć rodzina Grzybiarza - zjedzony żywcem, 2 godziny psy go skubały, że trzeba było amputować wszystkie kończyny bo nic tam z nich nie zostało, telefon do ojca z rozpaczliwym rykiem o pomoc, który będzie mu się śnił do końca życia. Trauma nigdy nie minie. Rodzinna tragedia z powodu frajera, który sobie igrał od kilku lat z życiem ludzkim. Za tyle incydentów, mataczenia i ukrywania

#motoryzacja #samochody
Tam się nie dość że trzeba n---------ć ze wszystkim, materiały nie za darmo, to jeszcze szyb nie wymienisz, koło silnika nie wsadzisz itepe.
Jak to nie opony to nadkola powinieneś ogarnąć sam, jeśli masz swój garaż i zdolności manualne.
Sprawdź na grupce na fb czy ktoś już przerabiał temat w tym modelu https://www.facebook.com/groups/781340523193096
@OrzechowyDzem mam Michelin pilot sport 5 raczej nie czytałem żeby ktoś narzekał na głośność
@niegwynebleid tylko sprowadziłem go 2 miesiące temu w stanie idealnym jak z salonu więc trochę lipa teraz sprzedawać
Ogólnie niektóre auta są dobrze wyciszone inne słabo.. znam to uczucie kiedy przesiadasz się do głośniejszego samochodu, ale po czasie
Zerknij czy nie zgubiłeś jakiegoś nadkola, teraz czesto daja takie filcowe gowno, moze warto kupic plastikowe i na to nawet dać te 0,5cm pianki kauczukowej
Zacznij od wnetrz drzi, potem maski, a na koncu nadkoli, bo z nimi jest najwiecej roboty. Maty bitmat i do tego gabka 10mm.