Aktywne Wpisy
dizel81 +10
Alvaro PCV o wykopie, tagu itd:)
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka

#raportzpanstwasrodka Czy Twarog zgodnie z zapowiedzia nie miala zniknac tylko przygotowala lunch boxy dla Juny ktore Pan Marcin uznal za zbedne :) ?

@AlienFromWenus: też mnie to odrzuca, dziwne to jest i nie rozumiem po co to robią
@AlienFromWenus: ( ͡° ᴥ ͡°)
@Morthgar: ja nie lubię i co teraz?
@Morthgar: aha dzięki, powinieneś być wykładowcą na uniwersytecie ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak już coś wyjaśnisz to nie ma ch@ we wsi. Bez urazy, pozdro xD
Komuś pasuje, to tak robi, a komuś innemu nie i tak nie robi tyle. Nie jesteś jakaś specjalnie wyjątkowa zachowując się jak mały chłopczyk jojcząc 'ale mamo, przecież to jest dziewczyńskie_, fuj'.
@alfka:
Oho typowa baba która musi doebać innej babie że nie jest wyjątkowa, bo przecież ten epitet może być zarezerwowany tylko dla jednej ( ͡° ͜ʖ ͡°) typowa babska zawiść
źródło: 1000_F_218579562_zuFYlQVmyjiu8zNkfguAsfyS2NcmZxwP
Pobierz@AlienFromWenus: A co, kuszą diablice( ͡º ͜ʖ͡º)?
Ja zawsze wolałam przyjaźnić się z kobietami, jednak na moje nieszczęście często trafiałam na takie co inne kobiety traktują jak konkurencję i jedyne co potrafią to obrażać i rozsiewać plotki.
W ogóle zauważyłam, że jak faceci robią homo żarty "to śmieszne" a jak kobiety robią to samo "to cringe". ( ͡° ʖ