Wpis z mikrobloga

#cs2 #cs #csgo

Od tej aktualizacji z armor coś tam, mam utratę pakietów na poziomie 20-30%, teleporty, nie da się grać. Sporo moich znajomych ma to samo, są tu jakieś osoby z takim problemem? Jakieś rozwiązanie?
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vanderwill: pewnie naprawią, ja mam znowu tak że niezależnie od używanej sieci (domowe wifi/kabel/hotspot LTE) co jakiś czas ping mi leci do okolic 1900 i utrzymuje się tak przez kilkadziesiąt sekund, co całkowicie wyłącza mnie z gry, bo nie da się nawet ruszać
  • Odpowiedz
@Vanderwill to jest problem, który wprowadzili wraz z tym updatem, ale też wprowadzili w opcjach gry tam gdzie możesz ustawić preferowany ping serwerów cs, to dwie opcje niżej masz coś z pakiet losem i zamiast nigdy spróbuj przestawić na opcje "1 pakiet" niektórym pomaga, a niektórym nie. Więc musisz sprawdzić
  • Odpowiedz
@Vanderwill pewnie kolejna opcje z 2 pakietami też próbowałeś... Niech ten grubas zrogowaciały w końcu zatrudni ze 3 hindusów, żeby ta gra żyła... Tylko kurczaki i skiny
  • Odpowiedz
@Vanderwill witam w klubie, u mnie też utrata pakietów non stop. Na buferze 1 nic nie pomaga, 2 lekko lepiej, ale to tak jakby nakleić plaster na dziurę po strzałem z AR15 w klatkę. Ważne, że wisiorki dodali XD
  • Odpowiedz