Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +171
Widoczność na 200-300m ale oczywiście złamas musi jechać na zapalonych przeciwmgiełkach.
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
źródło: IMG_1737
Pobierz
Lewusx +29

źródło: temp_file6382467565267642705
Pobierzjestem konsolowcem, ale tamte rzeczy odeszły w niepamięć na długo przed tym zanim kupiłem konsolę.
@Mega_Smieszek: trzeba było sobie kupić Amigę, tam nie było problemów z dyskami, jakie kurna konfigurowanie w BIOS??
@Mega_Smieszek: Ale wiesz, że złącza IDE to były stosowane jakieś 25 lat temu?
@PotwornyKogut: Eee? W czasach DOS-a to jeszcze rozumiem, ale Steam powstał długo po tym jak jak kernel NT stał się konsumencki więc co to za p---------e? xD
@Mega_Smieszek: napisałeś że przerosła Cię zmiana zworek która była opisana na dysku kilka centrymetrów od zworek, a całość była do wygooglania w minutę, do tego piszesz to w 2024 roku gdzie zworek nie ma już od 20lat ;) I jeszcze mówisz że
@PotwornyKogut: co kurła?! :D
W czasach Windowsa 98 normalnie instalowało się gry z instalki, 10 lat zanim słyszałem o czymś takim jak steam :D
Ty chyna na jakieś fora dla piratów wchodziłeś
No popatrz, 3 tygodnie temu wymieniałem dysk w konsoli :)
Szkoda, żeście się p--------i do tej zworki jak wspomniałem jeszcze o grzebaniu w biosie.
Nie musisz nawet umieć zmienić żarówki, możesz sobie dzwonić po elektryka.
grę odpalało się pod DOSem, po załadowaniu dedykowanych sterowników :)
przykładowo, piłowany przeze mnie Eternam powstał w roku 1992, a Another World w 1991, a Doom w 1993, czyli przed premierą windows 95.
Na wklejonym screenie masz typowy obrazek ładowania gry,
źródło: doom
PobierzSwoją drogą, stare gry działały na windzie w srodowisku DOS. Czemu wtedy nic nie musiałeś ustawiać?