Aktywne Wpisy

simpiara +225
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +7
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

źródło: temp_file6382467565267642705
PobierzEdit:
Jeszcze dodam że nauczyłem się biegle anglika ze słownika żeby cokolwiek wtedy ogarniac, instrukcje jak i gry po angielsku, a żeby coś znaleźć na Googlach to trzeba było wpisywać frazę po angielsku bo po polsku nic nie można było znaleźć.
@Mega_Smieszek: w biosie nadal trzeba chyba grzebać jak chce się mieć wiele dysków, wchodzisz w boot setup i ustawiasz priorytet, skomplikowane to to nie jest. A co do dysków PS5 to konsola ma wymagania które trzeba spełnić by wszystko było prawidłowo, m.in szybkość i radiator, kupno dysku tu jest bardziej skomplikowane niż wejście w bootsetup i wstawienie zworki.
/edit: w sumie
W sensie próbujesz nam wmówić, że jak
@TomSz: w sumie to się robi jeżeli chce się mieć kilka systemów operacyjnych. Jak ma się jeden system to nie sam sobie przeskanuj dyski i ustawi ten z którego ma się bootować. Juz mi komp z 2006 roku miał taką funkcję w biosie
@TomSz: ja w takich wypadkach robię sobie partycje z GRUBem i ustawiam ją jako pierwszą w boot orderze. I z gruba można se już wybierać system.
Po prostu chodziło mi o to że jak ktoś jest mniej tech saavy to nie musi się tym martwić, bo takie osoby mają zazwyczaj jeden system, czyli Windowsa i bios im to ogarnie.
A z
Im bardziej jestem stary tym bardziej widze jak bardzo relatywne to pojęcie. Lvl 42, pierwszy PC to 386 dokladnie 30 lat temu.