#masterchef @Mirkosoft Trzymaj sie mistrzu! Niestety to jest tylko program rozrywkowy i nie pasuje im to do fabuły żeby faworyt który zajebiście gotuje i ma wiedzę (w przeciwieństwie do reszty) wygrał program. Oni chcą sztuczne emocje, i wygra osoba która opowie najbardziej wzruszającą historię. Przykre ale mamy nadzieję ze to Cie jeszcze bardziej zmotywuje. Absurd, szacunek że utrzymałeś emocje, niestety tej wojny wygrać nie mogłeś sam na wszystkich.
@amatorka: Przepraszam, sporo osób do mnie wtedy pisało więc tylko polajkowałem i zapomniałem wrócić. Dziękuję za miłe słowa i wiarę w moje umiejętności, które z pewnością będę szlifował dalej. Absolutnie mnie to nie łamie, wiedziałem, że szanse na wygraną są małe i nie opierają się tylko, a może nawet nie głównie na umiejętnościach. Po za tym wybierając się do Krakowa trochę nie wiedziałem na jakim poziomie są faktycznie moje umiejętności,
@Mirkosoft: Trzymamy za Ciebie kciuki!! Ja sama z niecierpliwością oczekuję na premierę twojej książki, bede obserwować z niecierpliwością i kupuję od razu jak tylko coś się od Ciebie pojawi. Oby ta przygoda zakończyła sie happy endem. Powodzenia, jestes zajebisty!!
Trzymaj sie mistrzu! Niestety to jest tylko program rozrywkowy i nie pasuje im to do fabuły żeby faworyt który zajebiście gotuje i ma wiedzę (w przeciwieństwie do reszty) wygrał program. Oni chcą sztuczne emocje, i wygra osoba która opowie najbardziej wzruszającą historię. Przykre ale mamy nadzieję ze to Cie jeszcze bardziej zmotywuje. Absurd, szacunek że utrzymałeś emocje, niestety tej wojny wygrać nie mogłeś sam na wszystkich.
Ewidentnie ktoś, kto umie gotować był już teraz nie na rękę.
Podłożyli Mirkosoft świnie i tyle. Ale za to najważniejsze, że Juleczka poszła totalnie niezasłużenie na balkon.