Aktywne Wpisy
AdrianSemenic +671
Tomasiak to jest moim zdaniem największa niespodzianka w historii polskich startów na igrzyskach XD jasne, zdarzały się pojedyncze wyskoki, których nikt się nie spodziewał, pokroju Fortuny, ale tu gościu zdobył trzy medale na jednej imprezie i to zasłużenie, a przed sezonem nikt go praktycznie nie znał XD
#mediolan2026 #skoki
#mediolan2026 #skoki

#skoki #mediolan2026
A teraz konia z rzędem temu, który wyjaśni, dlaczego właściwie nie zaliczono wyników pierwszej grupy trzeciej serii. Śnieg jeszcze wtedy nie zalegał w torach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz konia z rzędem temu, który wyjaśni, dlaczego właściwie nie zaliczono wyników pierwszej grupy trzeciej serii. Śnieg jeszcze wtedy nie zalegał w torach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: temp_file8511016490438148300
PobierzNikt nie proponuje katastralnego od pierwszego, ani nawet drugiego mieszkania. Jak masz więcej, no to zapłacisz podatek, albo sprzedasz i zainwestujesz te środki gdzieś indziej. W czym problem?
@Kar98k: oczywiście, bo inaczej się nie da xd. Wiadomo niech jest jak jest i nic z tym nie próbować robić xd
ale niektórzy chyba muszą się na swojej skórze przekonać
jeśli podatek nie dotyczy mnie to "super! dowalamy!",
jak wpływa bezpośrednio na mnie to "chrum, kwiiik!"
Ja jestem przeciwny wszelkim podwyżkom czy narzutom, nieważne czy mnie dotyczą czy nie.
@Kar98k: xD
źródło: sk%C4%85d-si%C4%99-bierze-ten-syndrom-sztokholmski-v0-afzw4vnnutgd1
Pobierz@Kar98k i
Współczuję ludziom na średniej i minimalnej.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Kar98k: teraz katastralny od 3 mieszkania a za parę lat będą dawać katastralny za myślozbrodnie tj pomyslenie o kupnie mieszkania aaa q--a tak się kończy reżim uśmiechnietych. W