Wpis z mikrobloga

@baba_jaga_035: według teorii cykliczności można ją ze względu na jej wiek podpiąć pod osobę z poprzedniego cyklu. Według tej teorii do miasteczka przybywają zawsze osoby z podobnymi cechami i podobnym celu. Uwięziony dziadek był kiedyś kimś jak Boyd, też służył w armii, miał ten sam tatuaż, był zapewne szeryfem miasteczka fazę lub nawet dwie fazy przed Boydem. To by sprawiało, że ona wie mniejw więcej co się będzie działo ale
  • Odpowiedz
@baba_jaga_035: Kurde ja nawet nie zauważam, albo nie zapamiętuję takich niuansów.
No i czekam az złapią żywcem jednego potworka. Myślałem, że w tym odcinku się uda, a tu nadal nic.
Po drugie myślałem, że coś się będzie dziać w tej opuszczonej wiosce, czy co to tam jest gdzie poszli po jedzenie, bo zniszczyli, a raczej obalili jedną figurkę żeby otworzyć pułapkę na niedźwiedzie. Wyglądało, że działały jak talizmany.
Z drugiej
  • Odpowiedz
Mam wrażenie, że z każdym odcinkiem, zamiast dostawać jakieś odpowiedzi, zadajemy więcej pytań :D Jestem ciekawa czy faktycznie kogoś złapią, czy spróbują wyjść tak, jak Tabitha. Ale czy to ma sens? Przecież zaraz wróciła. Byłoby śmiesznie, jakby kogoś zrzucili z wieży, jak chłopiec Tabithę, i zamiast przejść, to by się rozplaskał XD @Blaskun
  • Odpowiedz
@plusikdziczku: nooo jestem bardzo ciekawa, czy ta cykliczność to coś, co się potwierdzi. Szczerze, jak już tak się nateoretyzowałam o tej Tilly, to byłabym zawiedziona, jakby to faktycznie były same zbiegi okoliczności, a jej osoba nie była czymś więcej niż starszą kobietą.
  • Odpowiedz