Aktywne Wpisy
ElectroNICK +15
Dlaczego młodzi nie chcą mieć dzieci? Dam wam przykład co ten kraj robi ze mną czyli rodzicem.
Mam dziecko w wieku przedszkolnym i właśnie słyszę że chcą zamknąć grupę mojego dziecka bo nie ma nauczyciela ¯\(ツ)/¯
I co ja mam wtedy zrobić? Nie mam komu młodego podrzucić oboje pracujemy a i tak nie jest różowo finansowo.
Jak żona się zwolni to już zostaje tylko i wyłącznie EMIGRACJA.
Druga sprawa to dostęp do lekarza, jak
Mam dziecko w wieku przedszkolnym i właśnie słyszę że chcą zamknąć grupę mojego dziecka bo nie ma nauczyciela ¯\(ツ)/¯
I co ja mam wtedy zrobić? Nie mam komu młodego podrzucić oboje pracujemy a i tak nie jest różowo finansowo.
Jak żona się zwolni to już zostaje tylko i wyłącznie EMIGRACJA.
Druga sprawa to dostęp do lekarza, jak

truchuo +1
Jako aspołeczna jednostka strasznie nie lubię podróżować w pociągu w bezpośrednim sąsiedztwie obcych osób w wagonie bezprzedziałowym. Wpadłem na pomysł, że kupię bilet dla siebie i fikcyjnego dziecka do lat 4 (bilet bezpłatny). Czy konduktor weryfikuje w jakiś sposób brak bombelka? Czy mogę powiedzieć, że kaszojad się rozchorował i nie będzie żadnych problemów? #kolej #pytaniedoeksperta #pkp #intercity
Nastoletnia miłość mnie ominęła. Ciekawe jakie to uczucie być zakochanym ze wzajemnością będąc nastolatkiem w szkole średniej/na studiach. Zapewne magiczne i niepowtarzalne. Ehh niektórzy choćby się starali to i tak nawet za rękę nie potrzymają, już nie mówiąc o całowaniu. taki już mój los
@mr-dawid: Dokładnie tak, sam przeżyłem. Ledwo przeżyłem też absolutny koszmar po tym jak "miłość na całe życie" skończyła się po kilku miesiącach ;)
@mr-dawid: Mam nadzieję, że kiedyś dojrzeje do tego żeby wspominać tamte chwilę z rozbawieniem. W swoim poście chciałem napisać, że nie wszystko złoto co się świeci, a o swoje szczęście trzeba walczyć w każdym wieku.
Ja zostałem boleśnie odrzucony przez moją nastoletnia miłość. Nie dała mi nawet szansy.
"Zostańmy przyjaciółmi". Żeby było ciekawiej - ona nie wybrała wcale jakiegoś Chada, a zwykłego zakolaka. Potem się pobrali, mają dwójkę dzieci.
Do dziś pamiętam ten ból serca jak sobie o tym pomyślę. Trauma była tak wielka że już nigdy tak odważnie nie spróbowałem podbijać do żadnej innej dziewczyny, nigdy żadnej innej nie wyłożyłem otwarcie kart na stół:
@mr-dawid: Moim zdaniem złe jest zakładanie z góry, że ktoś miał złe intencje.
@mr-dawid: typowe jęczenie p---y, pewnie c---a w ogóle w zyciu zrobiłeś, nawet dla siebie