Wpis z mikrobloga

#zwiazki #przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc

Nastoletnia miłość mnie ominęła. Ciekawe jakie to uczucie być zakochanym ze wzajemnością będąc nastolatkiem w szkole średniej/na studiach. Zapewne magiczne i niepowtarzalne. Ehh niektórzy choćby się starali to i tak nawet za rękę nie potrzymają, już nie mówiąc o całowaniu. taki już mój los
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zapewne magiczne i niepowtarzalne.

@mr-dawid: Dokładnie tak, sam przeżyłem. Ledwo przeżyłem też absolutny koszmar po tym jak "miłość na całe życie" skończyła się po kilku miesiącach ;)
  • Odpowiedz
w dorosłości wspominamy z rozbawieniem

@mr-dawid: Mam nadzieję, że kiedyś dojrzeje do tego żeby wspominać tamte chwilę z rozbawieniem. W swoim poście chciałem napisać, że nie wszystko złoto co się świeci, a o swoje szczęście trzeba walczyć w każdym wieku.
  • Odpowiedz
@mr-dawid

Ja zostałem boleśnie odrzucony przez moją nastoletnia miłość. Nie dała mi nawet szansy.
"Zostańmy przyjaciółmi". Żeby było ciekawiej - ona nie wybrała wcale jakiegoś Chada, a zwykłego zakolaka. Potem się pobrali, mają dwójkę dzieci.

Do dziś pamiętam ten ból serca jak sobie o tym pomyślę. Trauma była tak wielka że już nigdy tak odważnie nie spróbowałem podbijać do żadnej innej dziewczyny, nigdy żadnej innej nie wyłożyłem otwarcie kart na stół:
  • Odpowiedz
@mr-dawid Może źle się sie wyraziłem - to nie było takie nagle wyznanie, z zaskoczenia, z D--y . Spędzaliśmy że sobą dużo czasu, mi na niej zależało. W końcu nie mogłem dłużej tego dusić w sobie, mleko się rozlało...
  • Odpowiedz
  • 0
@bulbulator90 rozumiem cię - w takim razie twoje wyznanie było całkiem romantyczne. Ehh dziewczyna pewnie wysyłała ci sprzeczne sygnały i się tobą bawiła ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Ehh niektórzy choćby się starali to i tak nawet za rękę nie potrzymają, już nie mówiąc o całowaniu. taki już mój los

@mr-dawid: typowe jęczenie p---y, pewnie c---a w ogóle w zyciu zrobiłeś, nawet dla siebie
  • Odpowiedz
A tam, te nastoletnie miłości to widzisz przez pryzmat wyobrażeń. Żadna taka miłość nie przetrwała, każdy kogo znam kto to przeżył to wspomina cringe. Ja takiej miłości nie przeżyłam, jak koleżanki grzmocily się z facetami pod namiotami to ja wbijałam poziomy albo farmilam jakis itemek w ragnaroku. Miłość znalazłam dopiero po 30 i jest git. Staraj się być najlepsza wersja siebie.
  • Odpowiedz