Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +13
#programowanie #programista15k #it #pracbaza #bezrobocie #chatgpt
Szpanowaliście swoim obijaniem się na B2B jak to można popracować 3-4h dziennie i resztę spędzić na siłowni, gotowaniu czy oglądaniu seriali, albo trzaskać 2 "etaty" (lub więcej) jednocześnie i wszędzie logować 2x8h gdy realnie pracowało się <8h - no to macie . Weszło AI i już wiele firm w strachu, rekrutacje wstrzymane, budżet uszczuplony. Kryzys gospodarczy, wysokie stopy w stanach. Większość korporacji (klienci spoza IT) wraca
Szpanowaliście swoim obijaniem się na B2B jak to można popracować 3-4h dziennie i resztę spędzić na siłowni, gotowaniu czy oglądaniu seriali, albo trzaskać 2 "etaty" (lub więcej) jednocześnie i wszędzie logować 2x8h gdy realnie pracowało się <8h - no to macie . Weszło AI i już wiele firm w strachu, rekrutacje wstrzymane, budżet uszczuplony. Kryzys gospodarczy, wysokie stopy w stanach. Większość korporacji (klienci spoza IT) wraca
Jakby się zastanowić, cancel boxdela nie dość, że jest nielogiczny, to nieopłacalny dla internetu. W tej przestrzeni poruszają się takie #!$%@? elementy jak roksysyn,,ciot, fagata, mnóstwo byłych scammerów/scammerek jak natsu, lexy czy realnie szkodliwe elementy jak penis załęcki. Dlaczego internet miałby cancelować osobę która z wymienionych wyżej zrobiła najmniej #!$%@? rzeczy, a jednocześnie najwięcej dała nam contentu i rozrywki?
#famemma
#famemma
Nadszedł wreszcie ten dzień, o którym z przyjemnością was informuję. To dzień, w którym nasz wspaniały Papież Jan Paweł drugi został świętym. Zapamiętajcie sobie dobrze ten dzień, albowiem przejdzie on do historii. To właśnie nasz papież jest Świętym. Powtarzam jeszcze raz- nasz!!
Już słyszę jak wszystkim ateistom agnostykom, lewakom i innowiercom zgrzytają zęby ze zgrozy. I bardzo dobrze! Oto mają naoczny dowód, że ich idee i pomysły są chybione. Kolejny cios zadany lewactwu, które nie uznaje świętości.
Bardzo proszę wszystkich patriotów o wykopanie naszego papieża. Podaje linki do znalezisk:
http://www.wykop.pl/link/1966960/papiez-franciszek-oglasza-jana-xxiii-i-jana-pawla-ii-swietymi/
http://www.se.pl/wydarzenia/swiat/kanonizacja-jana-pawla-ii-live-jan-pawel-ii-zostal-swietym_394408.html
#oswiadczenie #gimbynieznajo #mikroreklama #gorzkiezale #neuropa #bekazlewactwa #swiat #polska #polityka #religia #papiez #wielcyludzie #janpawel2 #swieta #wydarzenia #wykopoczta #
nie zgrzytają mi zęby ze zgrozy. W sumie wszystko mi jedno. Poza tym patriotyzm nie ma nic wspólnego według mnie z tym, że Polak został ogłoszony świętym, niemniej przyznaję racje, że dzień ten przejdzie do historii. Z pozdrowieniami od agnostyka :)
Swoją drogą... gdzie logika w tym, że ateiści się przejmują religią skoro z góry odrzucają istnienie jakiejkolwiek? ;_;
hm... ile jadu , arogancji i agresji.. mnie uczyli kiedyś, że chrześcijanin nie powinien się tak zachowywać, ale cóż, mogę się mylić - świat idzie do przodu w błyskawicznym tempie. Jedyne czego się boję w tym wszystkim to fanatyków religijnych, a tych można znaleźć w każdej religii..
Węgierska skrajna prawica w sojuszu z islamem
@emdey: od kiedy ateiści odrzucają istnienie religii?
Komentarz usunięty przez autora