Wpis z mikrobloga

Ktoś może ma większe doświadczenie w tym temacie. Zostało mi 6 miesięcy do końca umowy, jak podejść do tematu żeby dostać najlepszą ofertę? Zakładam że w salonie nic specjalnego nie dostane więc zostaje infolinia, bawić się z nimi że najwyżej zmienię na inna firmę jeśli nic ciekawego nie zaoferują? Można dostać jakieś fajne zniżki poza oficjalną ofertą? Aktualnie mam jakiś pakiet tv+300Mb/s i dekoder z androidtv za 110zl. W miejscu zamieszkania mam chyba dostępne jeszcze play i t-mobile więc jest z czegoś tam do wyboru.
Ostatnim razem chyba telefonicznie przedłużałem ale wziąłem ten sam pakiet i wyszedl 10zł drożej niż wcześniejsza umowa.
#orange
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@deskowicz97 jak dla mnie tylko net(ja brałem z T-Mobile 600mbps za 60zl) i do tego tani IPTV. Wszystko oprócz sportu i wiadomości oglądam z archiwum dzięki temu nie mam reklam (można je poprsotu przewinąć). Jak patrzę ile jest reklam to aż mi się odechciewa oglądać a teraz te weszły nawet do streamingow. I weź tu człowieku uzywaj w oficjalny sposób phi
  • Odpowiedz