Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chodze na #boks juz jakis czas i uwazam to za jeden z najtrudniejszych sportow. Po obejrzeniu walki szeremety utwierdzilem sie w przekonaniu zeby przestac chodzic. Chlop trenuje cale zycie i kompletnie nie umie sie bic, a jest topem u nas w kraju. To znaczy ze taki szeremeta zleje kazdego w kraju w swojej wadze, a w ringu kompletnie nic nie umie. Rozumiecie ten absurd? On jest wybitnym bokserem na polskie warunki, a nie umie nic. To co ja soba reprezentuje? To jest sport, ktory trzeba zaczac za dzieciaka i nauczyc sie nawykow albo byc wybitnie predysponowanym do sztuk walki. Ogolnie spoko forma cardio ale jak patrzy sie z boku na amatorow to wyglada to komicznie... Kiedys chodzilem do klubu z prawdziwego zdarzenia i byly tez zajecia z dzieciakami po 15lat. Oni mieli znacznie wieksze umiejetnosci od doroslych chlopow chodzacych rekreacyjnie. Lepiej cwiczyc cos co przyniesie wieksze korzysci, silownia, bieganie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Lepiej cwiczyc cos co przyniesie wieksze korzysci, silownia, bieganie.

@mirko_anonim: rozumiem że mamy tutaj z nami przyszłego Mr. Olympia, czy może jednak będzie Pan bił rekord Pana Kipchoge?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To w sumie tak samo jak z naszą ligą piłkarską - doskonale to opisałeś - my się tu jaramy jakimiś Legiami, Lechami, Wisłami, a później oni jadą to Lichtensteinu i dostają w------l xD

Wiesz, jeśli masz 18+ lat i dopiero zaczynasz, to właściwie ciężko będzie ci w większości popularnych sportów niestety. Ale to nie znaczy, że musisz przestawać - jest wiele zalet chodzenia na boks, ja też chodzę chociaż
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Przegrał po prostu z lepszym klasowo zawodnikiem.To tak gdybyś porównał zawodników z ekstraklasy do premiership i powiedział że jak można trenować całe życie i nie być w top na świecie.Mówinie że Szeremeta nic nie umie to jedno wielkie xD.Przegrał z lepszym i tyle.
  • Odpowiedz
Pewność siebie, lepszy wygląd, zdrowie, kondycja, kształtowanie charakteru, etc.

@KoniecTegoDobrego: czyli w sumie to samo co większość sportów jeśli ktoś uprawia regularnie xD, grunt to robić co się lubi a nie się zmuszać do tego jak idiota i p-------ć coś o motywacji lub sile nawyku xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @sztajnes glupi komentarz. Ile zrobisz w rok na silowni, biegajac, a ile w boksie? Przez rok to moze sie nauczysz wyprowadzac lewy prosty choc malo prawdopodobne. Boks jest bardzo trudny koordynacyjnie, technicznie. Oczywiscie pomijam przypadki ze ktos uwielbia sztuki walki ale ja pisze o wlasnym doswiadczeniu i preferuje kazda aktywnosc fizyczna. Wybieram te ktore daja najwiecej korzysci dla mnie. Z boku patrzac na zajecia bokserskie, to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @KoniecTegoDobrego dzieki za komentarz. Ja kondycje i dobry wyglad czerpie wlasnie z silowni i biegania ale jesli ktos preferuje boks to jasne, czemu nie? Co do pewnosci siebie, to tak nie uwazam. Kazdy 90kg seba rozwali na ulicy czy gdziekolwiek boksera amatora jednym, dwoma ciosami. Z boku przygladalem sie amatorom i to naprawde wyglada komicznie. To nie chodzi nawet o umiejetnosci tylko brak mozliwosci ich wykrzesania
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @SmuteG00 wlasnie to jest najgorsze. Cwiczy cale zycie i nic nie umie. Przegral z leszczem wlasciwie. To samo wiekszosc naszych pilkarzy, cale zycie trening i nic nie potrafia. To wyobrazasz sobie mnie na treningu co ja musze o---------c? To musi wygladac komicznie jesli nasz topowy zawodnik w ringu z bumem wyglada komicznie xd

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz