Aktywne Wpisy

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym

Vester2005 +53
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

1)wbijasz na grupę licytacji np. https://www.facebook.com/groups/134137163089578/?ref=share
2) wystawiasz rzecz
3)dopisujesz cenę wywoławczą, datę zakończenia (tu za 2 dni o godz.20)
4) dopisz lokalizację, gdzie ktoś odbierze rzecz osobiście lub możliwość wysyłki (może być np. na koszt wysyłającego, jak ktoś opłaci paczkomat)
5) wygrywa najwyższa oferta, warunkiem wydania rzeczy jest okazanie wpłaty na cel
Miłego dnia wariaty :)
#pomagajzwykopem