Aktywne Wpisy

vartan +103
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

splinter96 +108
jprdl xD
źródło: 1000009452
Pobierz

#pytanie #ux #ui #grafika #programowanie #pracait
@bastianbastiante: Błagam...
Różnica jest zasadnicza:
- sztuka zadaje pytania
- design rozwiązuje
@bastianbastiante: Skąd pochodzi ta mądrość?
Kolego, a może w drugą stronę, że jak nie masz zmysłu do tego to jednak coś innego z IT, bo imho większość karier w IT tego nie wymaga więc to pchanie się na siłę.
@Logytaze: różnorakie problemy. W przypadku UI choćby czas wykonania akcji przez użytkownika, learning curve, kwestie wydajności systemu, odkrywalność i adopcję nowych ficzerów, wsparcie sprzedaży.