Wpis z mikrobloga

@Rad-X: Mirku piękna sprawa (òóˇ) ja za miesiąc - dwa spłacam ostatnie 10k kredytu, uwinąłem się z 170k w 4,5 roku () problem w tym że kiedy to spłacę, to sprzedaję obecne i kupuje kolejne z kolejnym kredo na pewnie 250-300k ()
  • Odpowiedz
@yawa Gratulacje. Mi zostalo juz “tylko” 140k do spłaty z 300 w 5 lat. Mam nadzieje w 2025 zamknąć kredyt, chociaż dużym obciążeniem on nie jest, bo rata to tylko 1k, gdzie za wynajem w tym standardzie bym zaplacil 3-4 razy wiecej.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@jmuhha bo nie chce się pchać w ten mieszkaniowy syf. Aktualnie za mieszkanie rachunki czynsz itd place bardzo mało. Wiec z kasy która nie idzie na kredyt chce pożyć teraz. A i tak nie stać mnie na większe chociażby o 1 pokój.
  • Odpowiedz
@yawa: BRAWO! :) kaganiec zdjęty. Jesteś wolny!
Dostałeś boosta od niskiej ceny zakupu, z szybką podnoszoną płacą z wynagrodzeń o 100% z ostatnich 6lat średnia jak i minimalna.

Dla tych co nie mają kredytów nie bójcie się i statystcznie po 10latach kredyt staje się już nieodczuwalny, ciągle będzie rosły wasze wynagrodzenia nawet przy braku własnego rozwoju. Jeśli się jeszcze rozwijasz i zwiększasz swoje kontepencje to boost będzie jeszcze większy i
  • Odpowiedz