Aktywne Wpisy

MateMizu +460
Od początku uważałem, że system kaucyjny to g---o nastawione nie na ekologię, a na dojenie hajsu z ludzi.
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
źródło: 1000016755
Pobierz
Arivederczi +110
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Przepraszam, ze z anonima ale nie moge zalogowac sie do swojego konta. Bede dostawal aktualnie FV 9000 net + Vat jako Junior DevOps.
Musze stworzyc swoje jdg, jak to wyglada od strony prawnej ? Czy ktos rozlicza sie sam w takiej sytuacji ? Ksiegowy zaspiewal mi 300 zl xD
#pracait #ksiegowosc #zarobki #b2b
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Jak chcesz taniej to możesz samemu w aplikacji. Ja od 5 lat ogarniam w Infakt. Tutaj masz link na 10% zniżki na pierwszą płatność
https://www.infakt.pl/polecam/biurorachunkowe
Przy jedynej fakturce zrobisz to za 5zl netto na miesiąc. Ja mam pakiet premium do 20 miesięcznie za
https://jakipit.pl
6 miesięcy masz tylko zdrowotna potem mamy ZUS 24 miesiące
ogólnie B2B opłaca się od ok 10tys netto najwcześniej gdy wchodzisz w 2 próg podatkowy
Tu też możesz samemu księgować ale jak się na tym nie znasz to bym na początek nie polecał.
@Romska_Palo_Ul_Laputa: Jak mu firma nie daje wyboru to się zacznie opłacać.