Wpis z mikrobloga

#motoryzacja #rozowepaski #podrywajzwykopem
Pytanie do kobiet. Jakie auta robią na was wrażenie? Jeżeli macie do wyboru kilka aut za podobną kasę (powiedzmy 50 tys. czyli niższa półka cenowa)? Lubicie gdy faceci mają suvy, sedany/limuzyny czy może sportowe auta? Możecie dać w komencie przykład auta które wam się podoba

Jaki typy samochodów robią na was największe wrażenie ?

• SUVy 37.7% (23)
  • Sedany/limuzyny 23.0% (14)
  • Sportowe 39.3% (24)

Oddanych głosów: 61

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jakie auta robią na was wrażenie

@KapiKap900:

powiedzmy 50 tys

@KapiKap900: żadne w tych kryteriach. Ogólnie większośc kobiet nie interesują auta. A jak już interesują to takie które ładnie wyglądają i są drogie bo można w nich sobie robić zdjęcia na insta. Pryw wiodą nowe mercesesy
  • Odpowiedz
  • 0
@walokid: no właśnie się nie znają i dlatego pytam pod kątem wizualnym. Jest sporo kiepskich aut, które jednak kobietom się podobają i na odwrót. Dla przykładu alfa romeo XD
  • Odpowiedz
@KapiKap900 No dobra, może i być taki przed 2020 gdzieś do 2015, ale musi być stan igła i mega duży suv albo mega sportowy. Najlepiej w mocnym wyróżniającym sie kolorze lub tuningu.
  • Odpowiedz
  • 0
@sberatel @smilealittlebit Oczywiście że robią wrażenie. Zaraz się tutaj dowiem że panny w tym kraju wybierają partnerów na podstawie dobrego serca XD Prawda jest taka że jak facet nie ma auta to na starcie praktycznie jest stracony bo obok jest masa innych z fajną furą to oznacza kasę i zaradność. I nie chodzi tu o blachary tylko każdą jedną laskę w dzisiejszym świecie.
  • Odpowiedz
@KapiKap900:

Prawda jest taka że jak facet nie ma auta to na starcie praktycznie jest stracony bo obok jest masa innych z fajną furą to oznacza kasę i zaradność

jak się jest frajerem, to zawsze się znajdzie powód do narzekania. swoją żonę poznałem gdy jeździłem tramwajem, i pracowałem w call-center za najniższą krajową xD ale wiadomix, każdy ma jakieś wymówki.
  • Odpowiedz
Lubicie gdy faceci mają suvy, sedany/limuzyny czy może sportowe auta?

@KapiKap900: Lubię, kiedy faceci nie przejmują się tym, jakie samochody podobają się kobietom, tylko kupują takie, które są najodpowiedniejsze dla nich. Samochód jest przede wszystkim dla kierowcy, to od niego zależy bezpieczeństwo, więc ma się czuć komfortowo.

Prawda jest taka że jak facet nie ma auta to na starcie praktycznie jest stracony bo obok jest masa innych z fajną furą
  • Odpowiedz
Większośc kobiet zupełnie nie interesuje sie samochodami i nie robi na nich wrażenia.

@mindy-moo: na niektórych facetach też auta nie robią wrażenia, np. na mnie znaczy nie wszystkie ale to myślę że i na kobiecie zrobiłyby wrażenie, motocykle są ciekawsze, auto jest zbyt bezpieczne
  • Odpowiedz