Aktywne Wpisy
yawoor724 +89
ehh człowiek stary a głupi,
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się

maciekqtno +1458
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#randki #heheszki #niebieskiepaski #rozowepaski #tinder
[źródło(https://www.youtube.com/watch?v=y8XaBMT2Ww0&ab_channel=IgorLamborghini)
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-8 o 15.45.09
PobierzW innej sytuacji byłoby ,, s--------j creepie"
w czym problem? już przy 11 miał trafienie i to całkiem niezłe
tutaj polska wersja
16 powiedziało tak, tylko co to właściwie znaczy?
Ile z tych 16 dziewczyn faktycznie dalej poszło z nim na randkę, rozwinęło znajomość, cokolwiek?
Dam sobie łeb uciąć, że część z tych co powiedziały tak zrobiły to tylko i wyłącznie dlatego żeby połechtać swojego ego i dobrze wypaść przed kamerą.
@NosaczPolak2: równie dobrze mozna to odwrócić, że przez kamerę myślały, że to jakiś prank