Aktywne Wpisy
WielkiNos +304
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +711
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
„Ty, człowieku, jesteś najlichszy z nich wszystkich, więc daję ci 20 lat życia. Jedz, śpij, baw się do woli i ciesz się takim życiem.”
„O Panie mój, tak mało? Przecież w 20 lat to sobie nic nie użyję!” – powiedział człowiek, ale nie targował się dalej i poszedł siedzieć w kąt.
Bóg wezwał konia. „Tyś silny jak bawół, wysoki i zdrowy. Daję ci 40 lat życia.”
Na to koń: „O Panie, zlituj się nad mym losem! 40 lat ciągnąć wóz, orać ziemię i dostawać tęgie baty? 20 lat starczy, resztę oddaj człowiekowi.”
Bóg wezwał krowę: „Nie jesteś gorsza od konia, więc daję ci 40 lat życia.” Na to krowa, padając na kolana: „Boże mój, złociutki, zlituj się nade mną! 40 lat dojenia? Toż wymiona z bólu będą jak kamienie. 20 lat starczy, resztę daj człowiekowi.”
Bóg zastanowił się i zawołał psa: „Tyś mały, ale szybki, więc daję ci 30 lat życia.”
Na to pies: „O Panie litościwy, 30 lat przykutym do łańcucha, przy budzie? Szczekając, aż do bólu gardła? 15 lat wystarczy, resztę oddaj człowiekowi.”
Bóg wezwał człowieka i mówi:
„Dałem ci 20 lat swawoli, bez zmartwień, trudów i bólu. Dodaję ci 20 lat konia, gdzie będziesz tyrał jak wół, pracując jak koń i ciągnąc swój życiowy wóz. Dodaję ci 20 lat krowy, gdzie będziesz dojną krową, dojony przez dzieci, żonę i wnuczęta. I dodam ci jeszcze, gratisowo, 15 lat wegetacji psa, gdzie będziesz siedział sam w domu, przy oknie, gapił się na ulicę i warczał i szczekał na wszystkich przechodniów. Tak dociągniesz do 75-tki. I chyba ci starczy…”
A czyli najważniejsze: nie sprowadzić sobie darmozjadów na łeb.
koleżko, w polsce to tak z 40 najmniej.
zastanawiam się gdzie popełniłem błąd....