Wpis z mikrobloga

@666qwerty: niedługo chłop tak będzie miał jak nie zje tabletki w ogóle bo objawy odstawienne wjadą ( ͡º ͜ʖ͡º)
po benzo nie wolno prowadzić samochodu.
  • Odpowiedz
@LicentAbsolweum @10129 @Martenzyt_waleczny

Jak odstawiłem Xanax w 2021 razem z innym benzo to trafiłem do szpitala. Mogłem przez 4-5 dni chodzić po ścianach. Wrogowi najgorszemu nie polecam tego stanu. Zero snu, tygodnie zaburzeń odżywiania odruch wymiotny, biegunka, nadpotliwość, apatia, zaburzenia koordynacji i derealizacja z myślami samobójczymi. Brałem do snu praktycznie codziennie przez okres +/- roku
  • Odpowiedz
@666qwerty: Jeśli musisz łykać to codziennie to lepiej zmień to na bromka, taniej wyjdzie i lepszy efekt, przy okazji wiesz że jak prowadzisz pod wpływem benzo to możesz stracić prawko, a przy kolizji to już lepiej nie mówić jakie będziesz miał piekło
  • Odpowiedz
  • 0
@drakan8 mieszkam w takim kraju że musiałbym carmagedon robić na ulicy by mnie przebadali... Nielegalne jest jazda na boso, bez koszulki i picie kawy podczas jazdy, a jak bawisz się telefonem i pijesz cole z butelki 2l to no problem
  • Odpowiedz
@podroznik-spokoju: No ale jeszcze jakieś inne benzo w ciągu dnia brałeś?
Pytam bo ja od dawna biorę zolpidem codziennie, a w ciągu dnia lubię pić p--o. Ogólnie nie zauważam u siebie żadnych objawów odstawiennych. Poza obniżonym nastrojem i czasem drażliwością.
  • Odpowiedz