Aktywne Wpisy
Siemabro +28
Czy @wykop @a__s zrobicie coś więcej z @SuperPasozyt ?
Typ pokazuje publicznie obrażające perwersyjne grafiki.
Mam prawdziwą nadzieję że nie skończy się to tylko na banie ale do gry wejdą służby.
Nie wchodzę na wykop i tag #mecz po to aby oglądać tak brutalne obrazki szczególnie te ze zwłokami,to może zostać w głowach użytkowników i
Typ pokazuje publicznie obrażające perwersyjne grafiki.
Mam prawdziwą nadzieję że nie skończy się to tylko na banie ale do gry wejdą służby.
Nie wchodzę na wykop i tag #mecz po to aby oglądać tak brutalne obrazki szczególnie te ze zwłokami,to może zostać w głowach użytkowników i
ufukiera 0
Jakie kombi w automacie do 50 tysięcy? Najlepiej benzyna, zastanawiam się nad toyotą avensis, skodą octavią i peugeotem 508, ale wysłucham wszystkich rad i ewentualnie propozycji czegoś innego niż ta trójka.
#motoryzacja #samochody #skoda #peugeot #toyota
#motoryzacja #samochody #skoda #peugeot #toyota

źródło: {B39EBC75-2824-4499-9FB8-07AC902434D9}
Pobierz@elektryczny_mariusz: Kononawirus tam nie dotarł, on tam się wylęgł.
Gumowe Towarzystwo Hodowli Meneli nie nagra zakamarków posesji gdyż mają srakę zamiast mózgu. Zgadzam się, że to byłby kontent, który dałoby się oglądać. W piwnicy są jeszcze weki które robiła Leonarda a
Mam zapisany z wypoku obrazek z tą sławojką. W właściwościach widzę, że to było zapisane 8 lipca 2023. Ciężko szukać po filmach, bo jutuba bandycka nie podaje dat filmów inaczej niż "rok temu".
źródło: asdsa
PobierzZarośnięte pajęczynami. Szok, że ani knurołak, ani Major nie wspomnieli nigdy choćby słowem o tej sławojce.
@Kantarek: Obstawiam, że major to mógł nawet nigdy nie dotrzeć tak głęboko w dżunglę starosielską żeby te sławojkę w ogóle zobaczyć. Konon to nie pamięta kiedy Major umarł, a co dopiero jakaś sławojka. Obstawiam, że kanalizacja dotarła na Starosielce jakoś w latach '90. Obok mnie podobnie był obszar takich starych domków, gdzie srali w ziemię do
źródło: 1000000137
Pobierz