To musi być mega przykre dla niej do oglądania. Oby zerwała z nią całkowicie kontakt i poblokowała wszędzie. Jest warta więcej niż taka żmija za przyjaciółkę.
@tomojanazwa: Czyli co? Przez kilka miesięcy od nakręcenia Hotelu do dnia emisji Srulia nie przyznała się Mai, co wyprawiała za jej plecami? I ciekawi mnie, czy teraz mają jakikolwiek kontakt, bo jeśli tak, to bym się zawiódł na Mai.
@HarryB: Nie tylko co robiła Szczulia, ale także Brutus. Kiedyś na jedno pytanie odpowiedziała, że była w szoku na jego zachowanie. Przykre mocno i bardzo mi jej szkoda. Mam nadzieję, że kopnie ich wszystkich w dupę i nie pozwoli się wybielać teraz w internecie swoim kosztem, bo "teraz mamy dobrą relacje, a program to program". Nie przypominam sobie, żeby ten program polegał na dręczeniu i szczuciu jednej osoby. Gra grą,
@HarryB: Julka nie miala chyba swiadomości, ze robila coś nie tak, bo pewnie robi tak na co dzień i ze zostanie tak to pokazane. Gdyby miala instynkt samozachowawczy, to w sytuacji z Leonem i tą idiotką, czy tam debilką, nie wiem jak ją nazwał, załagodziłaby sytuację podczas jego tłumaczeń, a nie zaognila atak na Niego, podważając jego slowa.
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
To musi być mega przykre dla niej do oglądania. Oby zerwała z nią całkowicie kontakt i poblokowała wszędzie. Jest warta więcej niż taka żmija za przyjaciółkę.
I ciekawi mnie, czy teraz mają jakikolwiek kontakt, bo jeśli tak, to bym się zawiódł na Mai.
On tylko później potwierdził jej słowa i za to wylało się na niego bagno.