Wpis z mikrobloga

I tak to się żyje na tej wsi. Długo do tego się zabieraĺem, ale silnik w końcu wrócił na swoje miejsce.

Co tam z innych rzeczy na froncie? W sumie większość rzeczy kreci się wokół czyszczenia weży i innych gratów. Grzebanie po zdjęciach gdzie co było i dużo czasu nad rym ucieka. Prawie codziennie Pan kurier przywozi nowe rzeczy. Od totalnych pierdół typu uchwyty na przewody hamulcowe, po wykończeniówke jak lampy przód.
Lecimy z tematem dalej

Zderzak przód potrzebny pilnie, za wszelkie informacje o lokalizacji takiego wspaniałego plastiki płatność złotem!

#motoryzacja #starelwisko #peugeot
cieply_chlodniarz - I tak to się żyje na tej wsi. Długo do tego się zabieraĺem, ale s...

źródło: temp_file3061557267241521340

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ehhhhhhhhhh znam to kolego, Ja aktualnie robię w tym samym momencie swapa w W124 znajomego i blacharke w moim kombi 124, do końca tego roku postanowiłem że skończę w końcu swoje W201 i zacznę swoje inne torowe W201 które będzie mieć silnik z grupy VW. 1000 pomysłów na minutę a czasu coraz mniej
  • Odpowiedz
@Adziejoz plan zakończyć był w sierpniu, no ale troszkę się przeciąga. Ale już jest etap składania, więc jakoś się da rade. A wyjazd był obejrzeć 405 i właśnie w124 coupe.
Ale Twoje plany bardziej ambitne niż u mnie i chyba współczuję xD Ale po głowie już gdzieś tam ostatnio chodziły myśli, co tu robić jak skończę. I gdzies tam otomoto się przeglądało ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz