W całej tej wojnie Julka vs Maja, chyba zaginął wątek chama Mateusza. To parsknięcie przy stole, gdy Sandra powiedziała o uczuciach, ta drwina, później chamskie odzywki i wyklinanie do niej…zero szacunku. Od początku go nie lubiłam, a teraz pokazał dokładnie to, czego się spodziewałam po nim. #hotelparadise
@Millady: Nie wiem co gorsze - to czy tekst przy grupie na jaki sobie pozwolił (gdy Sanderka opowiadała to Karolinie). Chłopak traci dużo i wychodzą jego kompleksy. Jeśli potrafi zgnoić kobietę tylko dlatego aby poczuć się lepiej to nie jest wart żadnej.
czy tekst przy grupie na jaki sobie pozwolił (gdy Sanderka opowiadała to Karolinie).
@sraka-na-parapecie: ale przecież on do niej tego nie powiedział, to był tekst do Kuby że nie masturbuje się od kiedy go zobaczył a Kuba przekręcił to Sandrze
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
#hotelparadise
@sraka-na-parapecie: ale przecież on do niej tego nie powiedział, to był tekst do Kuby że nie masturbuje się od kiedy go zobaczył a Kuba przekręcił to Sandrze