Wpis z mikrobloga

Czemu spożywacie dowolne uzywki a-----l nikotyne zioło itp? Z powodu tego ze zycie jest ciezkie , jakichs traum niskiej samoceny macie więcej motywacji na haju , zeby sie odciac od emocji nie wiem lepiej wam sie trenuje albo gra w gry lub inne hobby? Jestem serio ciekawy
#alkoholizm #wykopjointclub #depresja #psychologia
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StillBallin ale skończyłeś w złym momencie. Dalej powinno być ->jeszcze gorsze samopoczucie->jeszcze więcej ćpania i tak w kółko. Przynajmniej przy alkoholu tak powinno być bo to depresant.
  • Odpowiedz
@Henson_: w sumie to nie wiem, tym bardziej, że mam dość spokojne życie, niczego nie brakuje, zero stresów, wieczna wyjebka, lenistwo, luzacka praca (z której pozdrawiam). Po prostu chyba lubię być podpity, a i smak alko lubię.
Oczywiście mam też inne inne hobby i też nie wiem czemu akurat je lubię.
  • Odpowiedz
@Okajri @maroLem87 a z czym panowie mają problem? A-----l jest depresantem i działa tak jak napisałem. Pijesz żeby było fajnie, jest fajnie, potem jest dół, pijesz znowu, znowu jest fajnie i po tym kolejny dół. Zaczynasz pić więcej i nakręcasz spirale alkoholizmu. Nie wiem o co wam chodzi. Rozregulowuje się system nerwowy przez to więc jest depresantem.
  • Odpowiedz
@Henson_: z tego samego powodu, co ty, zadający dziwne pytania. Są różni ludzie i różne potrzeby. Naukowcy odkryli geny, które zwiększają skłonność do nałogów. Skoro pytasz o szczere odpowiedzi, to ty też napisz szczerze, czy się stymulujesz choćby trochę, np. przepysznym jedzeniem typu fast food, słodyczami, pysznym białym chlebkiem z chrupiącą skórką, słodkimi napojami, kawą, chipsami, p---o, social media itp. Nasze życie jest usłane pokusami i ciężko z nich zrezygnować,
  • Odpowiedz