Wpis z mikrobloga

Elo wejperzy, mam pytanie do tych, którzy używają aromatów - co polecacie?
Pytam o markę, nie konkretny smak. Zależy mi tylko na jednym - żeby aromat nie miał słodzika.
Teraz jadę na Selectach po 10 zł/10 ml xD Chciałbym coś lepszego, ale jak wydam 70zł i poczuję słodzik to skoczę z okna. (°°
#epapierosy #vape #vapenation
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@radziuxd: Trudne się wylosowało. Na ogół nawet w obrębie jednej marki są słodsze i mniej słodkie smaki. Aromaty z firmy Los Aromatos wydają mi się mniej słodkie i dość przyzwoitej jakości (Holy Moly jest cool). Spróbuj zamówić sobie Red Astaire od T-Juice, od niedawna jest w kilku sklepach w PL.
  • Odpowiedz
  • 0
@soul1: Wiesz ja lubię słodkie, owocowe smaki (mango, pigwa, malina, truskawka, tropikalne etc.), ale co bym od kogoś nie wziął bucha dla testu to czuć taką sukralozą jak Pepsi Max, aż zostaje na dolnej wardze ten posmak, na początku niby słodki, a po chwili taka chamska chemia.
  • Odpowiedz
@radziuxd: imho większość sklepowych wynalazków ma d------e ilości sukralozy. Jeżeli chcesz bez, to zainteresuj się ofertą Inawery, Flavoriki (to samo ale taniej) czy MaiArt'u. Ewentualnie z gotowców do umieszania całkiem zbalansowane są A&Le
  • Odpowiedz
@radziuxd: na bazie sukralozy, ale dokładnego składu nie znam. Nośnikiem oczywiście jest glikol ( ͡° ͜ʖ ͡°). Odradzam inne wynalazki typu Neotame/dichydrochalkon neohesperydyny. Wracając do A&Li, mają też wersję green i zero - któraś z nich jest bez słodzika
  • Odpowiedz