Aktywne Wpisy
JudzinStouner +65
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Carguy +149
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
Nawpuszczali sprzedawców z Azji. Specjalnie wybieram towar z dostawą do kilku dni, żeby pominąć wszystkich sprzedających z Chin - bo to długi termin dostawy, problem ze zwrotem itd. Podany w aukcji czas przesyłki 3-4 dni. Dzień po zakupie co?
Jakbym chciał se z Chin kupować, to bym se na Aliexpress wszedł.
no kliknął pan sobie filtr który nic nie robi
Jako wstepne odfiltrowanie sprawdza sie doskonale.
@PurpleHaze: @Deska_o0: To tak średnio działa na co sam sie naciąłem:
https://wykop.pl/wpis/77806493/minely-prawie-3-tygodnie-od-zakupu-podrobionej-suw
tymczasem na sklepie: https://medicalprotection.pl/sklep/
pomijając już to, że na allegro mają całe mnóstwo produktów, a na sklepie tylko maski
@Deska_o0: Głupi przykład bo oficjalni dystrybutorzy Milwaukee mają zakaz sprzedaży na allegro, a po drugie sprzęt na wysokiej marży gdzie im więcej kupisz od danego dystrybutora tym taniej XD
@Kryspin013 Ty miałeś wysyłkę z polski z magazynu allegro i dostałeś podróbkę, dobrze rozumiem? Grubo
@pietrek16 ale ty zdajesz sobie sprawę że sklep na allegro oraz firmowy mają inny asortyment? Zresztą żadna z ofert które wkleiles nie jest najniższa, może dlatego mamy inne wrażenia?
Ja biorę pod uwagę najniższa ofertę danego produktu, a Ty 10% droższa, zatem mi w przypadku brania pod
@Deska_o0: tak, ale potem jak się okazało sprzedawcą był chińczyk co interfejs allegro ukrywał, natomiast jednocześnie allegro to legitymizowało jako "magazyn allegro" oraz "gwarancja najniższej ceny" o wiele wyższa niż podróby. Sprawie też nie pomagał fakt, że allegro nie chciało się przyjrzeć sprawie podróby z swojego magazyny przez 3 tygodnie aż nie nagłośniłem jej