Wpis z mikrobloga

Ależ mnie to #allegro wkurza!

Nawpuszczali sprzedawców z Azji. Specjalnie wybieram towar z dostawą do kilku dni, żeby pominąć wszystkich sprzedających z Chin - bo to długi termin dostawy, problem ze zwrotem itd. Podany w aukcji czas przesyłki 3-4 dni. Dzień po zakupie co?

Jakbym chciał se z Chin kupować, to bym se na Aliexpress wszedł.
January-zwiedza-szpary - Ależ mnie to #allegro wkurza!

Nawpuszczali sprzedawców z Az...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bestils: raczej nie mnie chciałeś wołać
@Kryspin013 Ty miałeś wysyłkę z polski z magazynu allegro i dostałeś podróbkę, dobrze rozumiem? Grubo
@pietrek16 ale ty zdajesz sobie sprawę że sklep na allegro oraz firmowy mają inny asortyment? Zresztą żadna z ofert które wkleiles nie jest najniższa, może dlatego mamy inne wrażenia?
Ja biorę pod uwagę najniższa ofertę danego produktu, a Ty 10% droższa, zatem mi w przypadku brania pod
  • Odpowiedz
  • 0
@Kryspin013 Ty miałeś wysyłkę z polski z magazynu allegro i dostałeś podróbkę, dobrze rozumiem? Grubo

@Deska_o0: tak, ale potem jak się okazało sprzedawcą był chińczyk co interfejs allegro ukrywał, natomiast jednocześnie allegro to legitymizowało jako "magazyn allegro" oraz "gwarancja najniższej ceny" o wiele wyższa niż podróby. Sprawie też nie pomagał fakt, że allegro nie chciało się przyjrzeć sprawie podróby z swojego magazyny przez 3 tygodnie aż nie nagłośniłem jej
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@January-zwiedza-szpary allegro tutaj niczym nie zawiniło. Ludzie dalej nie rozumieją, że allegro jedynie pośredniczy w transakcjach pomiędzy tobą a sprzedawcą. Allegro tobie tego nie sprzedaje i nie jest winne, że sprzedawca ociąga się z wysyłką. Co więcej to allegro pewnie takiego delikwenta niedługo upomni, że jego estymaty co do terminu wysyłek są z d--y
  • Odpowiedz
  • 0
@Kryspin013: ja pierdziele, tego to bym się nie spodziewał, myślałem że jak oznaczają "magazyn allegro" to jest to towar który kupujesz od allegro, zresztą nie tylko ja tak myślałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz