Wpis z mikrobloga

Skoro jakieś źródło dezinformacji może przekonać miliony ludzi w 21 wieku, że Ziemia jest płaska, to na pewno rosyjska propaganda jest w stanie przekonać wielu ludzi, że zły, zgniły Zachód upada, a rosja jest ostoją dobra i dobrobytu.

Ale czy uda się Rosji przekonać dosyć ludzi na tyle żeby wymienić wszystkie rządy w Europie na pro-rosyjskie?

#ukraina #polska #bekazkonfederacji #rosja #polityka #wojna

Czy propaganda kacapów może wymienić wszystkie rządy w Europie na pro-rosyjskie?

• Tak 20.2% (18)
  • Nie, tylko w niektórych krajach 64.0% (57)
  • W żadnym kraju 15.7% (14)

Oddanych głosów: 89

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michal818: ludzie głosuje na rządy prorosyjskie tylko i wyłącznie dlatego że jako jedyne głoszą że rozwiazanie problem imigracji.

Teraz to już się zmienia po małej i influence Rosji w Europie będzie malał.
  • Odpowiedz
@michal818: skoro taka konfa dostala 1.5 mln głosów to jak najbardziej jest to realne zagrożenie. Popatrz na takiego brunatnego Krzysia, nie ma miesiaca by nie straszył imigrantami. Przeciez ci "myślący" wiedza ze putin nas tutaj chce najechac tymi ciapakami na granicy XD nie chodzi mu wcale o to by glosowac na prorosyjskie partie, straszace imigrantami inteligentnych inaczej.

Wylacz tv, wlacz myslenie!
XD XD
  • Odpowiedz
@Nieszkodnik:
"Odurzani przez własne lęki, rządzący często rozsiewają strach, by utrzymać kontrolę nad rządzonymi."

Straszą imigrantami już od 5 lat. Ostatnio znowu
"Tu chca budowac osrodki dla migrantów, konfedekucja ostrzega" 5 min w google i jedyne info to Bosak ktory gdzies tam coś słyszał, doszly go słuchy wiec robi konferencje...
Kończąc jak to zwykle 👇
BoskiPrototyp - @Nieszkodnik: 
"Odurzani przez własne lęki, rządzący często rozsiewaj...

źródło: PSX_20241004_082220

Pobierz
  • Odpowiedz
Straszą imigrantami już od 5 lat.

@BoskiPrototyp: to popatrz co się dzieje na ulicach Paryża, Berlina, Sztokholmu. I porównaj to z tym, co było tam z 30 lat temu. Bo ja te miasta zwiedzałem w latach '90, byłem też w nich ostatnio. Tylko ślepy i upośledzony umysłowo może nie zauważyć różnicy na gorsze. To nie jest proces nagły, tylko długofalowy, w dodatku nieodwracalny, moim skromnym zdaniem.
  • Odpowiedz
@Nieszkodnik: Tez nie jestem za polityka migracyjną , ale straszenie hasłami
"Rząd przyjął pakt migracyjny" jest jawnym kłamstwem, majacym na celu wprowadzenie w blad opinii publicznej tylko po to by zyskac elektorat. Poczytaj co udalo nam sie wynegocjować, jak glosowali przedstawiciele naszego rządu. Na dodatek polska jest w gronie państw ktore opowiadaja sie za renegocjacja tego paktu. Wiec jak nazwiesz to co wyprawiaja politycy konfederacji? Kłamią, naginaja fakty, by pasowaly
  • Odpowiedz
Poczytaj co udalo nam sie wynegocjować, jak glosowali przedstawiciele naszego rządu. Na dodatek polska jest w gronie państw ktore opowiadaja sie za renegocjacja tego paktu.

@BoskiPrototyp: przeczytaj to na spokojnie, nie widzisz logicznej bzdury w tym, co napisałeś? Po co podpisywano pakt, który nam nie odpowiada, bo chcemy go renegocjować?

ale straszenie hasłami

"Rząd przyjął pakt migracyjny" jest
  • Odpowiedz
przeczytaj to na spokojnie, nie widzisz logicznej bzdury w tym, co napisałeś? Po co podpisywano pakt, który nam nie odpowiada, bo chcemy go renegocjować?

@Nieszkodnik: Zasadniczą kwestia jest to kto negocjował, kto podpisywał i jak obecny rząd próbuje zminimalizowac durną i nieodpowiedzialna polityke PiS. W mojej opini to bardzo odpowiedzialna polityka rzadu Tuska. Jak ty sobie to wyobrażasz? Chcesz w polityce ue zachowywac sie jak PiS... Obrażamy sie mamy w dupie traktaty i zrywamy to co podpisali nasi poprzednicy?

Chodzilo mi o to ze konfederacja uderza w obecną koalicję podczas gdy to poprzednicy po prostu podłożyli świnie, kosztem
  • Odpowiedz