Wpis z mikrobloga

Moda na ghosting odcinek 5238
Ja się poddaje bo to już nudne jest xD
By chociaż napisała jedna z drugą że s--------j czy coś to by lżej jakoś było.Ale po co se zmarnować 20 sekund.
#tinder
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gorobei Miałem konto na 4 apkach i tam miałem najwięcej plusów o dziwo więc wiesz,żywiłem nadzieję że skoro apka randkowa to może się ktoś znajdzie xD Nie mam innych miejsc do szukania,do barów nie chodzę.W moim mieście żadnych kółek hobbystycznych też nie ma to nic innego nie zostaje.
  • Odpowiedz
niestety nie szukaj emaptii na aplikacjach randkowych- tam jesteś tylko piszacym obrazkiem

@Maxior99: laski moze i maja empatie, ale one go raczej juz nie pamietaja xD
@paruwczanbiedronkowy jak nie wierzysz to z latwoscia wkrecisz jakas laske na ig ze ona na tinderze podala Ci instagrama i ze tam pisaliscie XD
  • Odpowiedz
@paruwczanbiedronkowy: Najśmieszniejsze jest to, że one ghostują człowieka powiedzmy 7/10, bo w parach mają chadów 9/10 (przynajmniej w ich osądzie), ale z tymi chadami też im rzadko kiedy cokolwiek wychodzi, bo tamci też mogą sobie przebierać. I tak się ta karuzela s----------a kręci, bo laski zamiast urealnić swój target, to celują w swojego maksa, na którego mają szansę taką jak ty na modelkę, a zegar do menopauzy tyka. W efekcie
  • Odpowiedz