Aktywne Wpisy
xeacaex +627
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
szynszyla2018 +50
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
@Lesiu198: tak? To zapytaj kobiety "gruba pijesz" albo "pani dziecko jest niewychowane" to zobaczysz agresję dopiero. Oczy ci wydrapią. Kobiety są agresywniejsze od mężczyzn ponieważ kierują się emocjami. Faceci są spokojniejsi. Jedynym faktem jest, że są silniejsi ale agresja to nie tylko kto mocniej w mordę da ale także znęcanie się psychiczne i gnębienie a to kobiety potrafią najlepiej.
Faceci są agresywni z natury i nie jest to żadna ujma. Faceci mordowali się, mordują i będą się mordować bo to atawizm i tyle.
O to w tym chodzi. facet jest playerem jak duzo róha bo to wymaga mega wysilku
@Lesiu198: jakie to ma być słowo? Synonim do "puszczania się"?
Komentarz usunięty przez moderatora
@FacetTwojejMamy: to solipsyzm, jak równiez niezdolność do abstrakcyjnego myślenia, koncentracja na szczegółach czy też po polsku branie wszystkiego do siebie. Są na to ewolucyjne powody ale jak ktoś nie wie to się mocno może zdziwić i w-----c. Mówisz im kobiety są xyz a ona rozumie że atakujesz ja że jest xyz.
Zupełnie odwrotnie niż faceci gdzie jak mu powiesz że faceci to xyz
Czego jest więcej: prostytutek czy ich klienteli?
K------o to zarówno zawód (szczególnie dla rodziców) jak i stan (s----------a) bycia.
Pozdrawiam tag #divyzwykopem