Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mężczyźni są bardziej skłonni do agresji niż kobiety

@Lesiu198: tak? To zapytaj kobiety "gruba pijesz" albo "pani dziecko jest niewychowane" to zobaczysz agresję dopiero. Oczy ci wydrapią. Kobiety są agresywniejsze od mężczyzn ponieważ kierują się emocjami. Faceci są spokojniejsi. Jedynym faktem jest, że są silniejsi ale agresja to nie tylko kto mocniej w mordę da ale także znęcanie się psychiczne i gnębienie a to kobiety potrafią najlepiej.
  • Odpowiedz
@inflacja_biedaku: daj badania na ten temat bo jak zaczynam szukac to mi wyskakuje: "Przede wszystkim, okazało się że mężczyźni są znacznie bardziej podatni na odczuwanie emocji w miejscu pracy niż kobiety. W porównaniu z kobietami dwa razy gorzej radzą sobie w sytuacjach, kiedy ktoś ich skrytykuje lub nikt nie doceni ich pomysłów."
  • Odpowiedz
@tomtom666: Haha no z pewnością xDD
Faceci są agresywni z natury i nie jest to żadna ujma. Faceci mordowali się, mordują i będą się mordować bo to atawizm i tyle.
  • Odpowiedz
@erixon kurevstwo lasek jest zle dlatego, ze nie wymaga zadnego wysilku nawet jak laska jest 4/10 spokojnie moze codziennie uprawiac s--s. facet natomiast jak nie jest przystojny, dobrze ubrany i zbudowany oraz nie ma dobrej gadki i nie czuc od niego pieniadzem oraz minimum 185 cm to nie moze uprawiac seksu codziennie z roznymi partnerkami.
O to w tym chodzi. facet jest playerem jak duzo róha bo to wymaga mega wysilku
  • Odpowiedz
@nie_odpisuj: Dla mnie zawsze najważniejsze było nie to ile mężczyzna lasek zaliczył tylko ile chętnych odrzucił. Wg mnie to właśnie świadczyło o jego wartości: atrakcyjny facet może przebierać, nie musi przystawać na propozycje pierwszej lepszej jak to nazwaleś 4/10 która się wypnie, bo może sobie znaleźć dziewczynę atrakcyjną. Niestety wygląda to często tak że wielu mężczyzn nie odmówiłoby nawet obrzyganej lasce z klubu o ile byłaby chętna, później się chwalą
  • Odpowiedz
kobiety bardzo emocjonalnie podchodzą do jakiejkolwiek krytyki

@FacetTwojejMamy: to solipsyzm, jak równiez niezdolność do abstrakcyjnego myślenia, koncentracja na szczegółach czy też po polsku branie wszystkiego do siebie. Są na to ewolucyjne powody ale jak ktoś nie wie to się mocno może zdziwić i w-----c. Mówisz im kobiety są xyz a ona rozumie że atakujesz ja że jest xyz.

Zupełnie odwrotnie niż faceci gdzie jak mu powiesz że faceci to xyz
  • Odpowiedz
@JoeGlodomor: Nie no z zrzadka dla mnie jest widok jak dwie baby robią mortal combat na ulicy. Fagasy pod klubami jak jeszcze miałem do tego siły tłukły się regularnie
  • Odpowiedz