Aktywne Wpisy
Znalazłem w Internecie to zdjęcie bez podpisu, ale zgaduję, że to przystojni kawalerowie z nocnej.
Melkovva_ +3
Opowiadam mojej bratanicy z którą kiedyś żyłam jak z siostrą co się o------o że rodzina nie chce mnie znać i zastanawiam się czy laska udźwignie to wszystko.
No ale musiałam w końcu.
Całe 10 lat na to czekałam 😭
No ale musiałam w końcu.
Całe 10 lat na to czekałam 😭
@Lesiu198: ja jednak jestem bardziej skłonny do kobiet
Btw. Jakiś czas temu słuchałem podcastu na temat agresji kobiet i podobno wywodzi się to z braku umiejętności rozładowania emocji. Mężczyźni od najmłodszych lat, takie problemy rozwiązują między sobą. Jeden da drugiemu pięściami - i przez ten mechanizm uczysz się, ze agresja nie jest najlepszym rozwiązaniem. A kobity? Kobity
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
edit. wiadomo że zdradzają i mężczyźni i kobiety tak samo jak wszyscy są agresywni ja nigdy nikomu nie wypominałem że ktoś jest bandytą bo ma fiuta albo że jest prostytutką bo ma c---i
@erixon: to było coś takiego... jak masz zamek który można otworzyć każdym kluczem - to jest to słaby zamek. Ale jeśli masz kluczyk co otworzy każdy
@FacetTwojejMamy: tak tak, pewnie jeszcze dodał że faceci wyżywali się na polowaniach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co to za podcast?
@FacetTwojejMamy XDDD męski sposób na rozładowanie emocji to właśnie agresja ewentualnie sznur i za stodołe. Dokładni etak nas wychowuje społeczeństwo, i
@Lesiu198: no i źle zrobiłeś, główna przyczyna, dla której mężczyźni są tak nadreprezentowani w skazaniach czy statystykach to fakt, że gdy kobieta uderzy mężczyznę, winny wg policji i sądu jest mężczyzna.
@tomtom666: ok, ale pamiętaj że lesbijki są agresywniejsze od normalnych kobiet (wyższy testosteron), a geje nie są agresywniejsi od normalnych mężczyzn