Wpis z mikrobloga

#gielda

ale prychłem z wysrywu tomusia @tom-ek12333 o ataku na Izrael i gumowym samolocie, już tu kilka razy pisałem, ze szur-spadziowy, to zawzyczaj tez szur w sprawach właśnie politycznych czy światopogladowych, dlatego nazywam ich szurami, wierza w wielki krach i pęknięcie bańki na indeksach, na tej samej zasadzie jak i w płaska ziemie ( ͡° ͜ʖ ͡°) wcześniej w komentarzach odpływał tez pisząc o zamachach na WTC, płaskiej ziemi, a ostatnio w wątku o tym jak trader21 sam się wyleczył z boreliozy, twierdził, ze to żaden szamanizm, bo jego kuzynka tez się tak wykurowała. Także ładujcie się po jaja w uran i wbijajcie na bloga ʕʔ
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maniek74: najlepsze(najgorsze xd), że on jest święcie przeświadczony o własnej ponadprzeciętnej inteligencji* i p------i coś o tym, że jego wyrywy to jedyny wartościowy content na tagu, udziela rad, poucza innych i generalnie p------i bez przerwy. Jeszcze co chwila mówi, że nie podoba mu się na tagu i zaraz stąd odejdzie, tylko jak na złość nie może finalnie stąd w---------ć raz na zawsze.

*ten geniusz według wlasnych słów stracił na ostatniej
  • Odpowiedz
@DJ007: widziałem, że do ciebie też coś tam się pruł w tej nitce i jak zwykle pokazał jak bardzo ma w------e ego. Nie wiem jak można mieć w sobie tyle pychy co on i siedzieć na portalu ze śmiesznymi obrazkami xd
  • Odpowiedz
  • 1
@DJ007 zero zdziwienia, ale skąd on wziął ta teorie o gumowym samolocie? nie trafiłem jeszcze na coś takiego w necie, a czasem się na jakieś szurksie teorie mimowolnie wpada. Jakby nie to, ze wcześniej odpływał już pisząc o płaskiej ziemi i WTC, to bym tego nie wziął na poważnie. Chodziło o to, ze to niby była gumowa makieta na potrzeby zdjęć/filmiku?czy fotomontaż z mała zabawka gumowego samolotu? lol
  • Odpowiedz
@maniek74 co ci ten tomek przeszkadza. Ja tam go lubię z jednego względu - zachowuje kulturę. Ma swoją koncepcję rynku, to niech ma i o niej opowiada, do tego jest ten tag. Czasami zdarzało mu się odlatywać z pewnością projekcji, ale wystarczy mieć do tego dystans. IMO wpis o gumowym samolocie był głupi i niezwiązany z tematyką tagu. Usunął i ok, po co tworzyć kolejny wpis o wpisie, który nie powinien
  • Odpowiedz
  • 0
@michelney na tym multikoncie stara się zachować kulturę, ale nie zawsze mu się to udaje. Jest zwykłym szurem i foliarzem, pisze tu o płaskiej ziemi, zamachach na WTC, leczeniu się szamanizmem czy teraz o gumowym samolocie, a to tylko tematy pozagiełdowe, z tych związanych z rynkiem, pisał np. ze Nancy Pelosi jest opłacana przez fundy żeby naganiać na NVDE i jeszcze kilka innych szurksich teorii. Gdy się odpali nagania nachalnie na
  • Odpowiedz
  • 0
@michelney i jeszcze jedno, uważasz, ze on ta kulturę zachowuje, bo jest taki na co dzień, czy może dlatego, ze prowadzi bloga, na którego tu nachalnie nagania, a brak kultury w tym wypadku, byłby PR-owym strzałem w kolano i nikt by mu wyświetleń wtedy nie nabijał?
  • Odpowiedz