Aktywne Wpisy
Sercekapusty +3
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie

drobne_na_taryfe +243
Łosoś ze szpinakiem w domowym cieście francuskim, karmelizowana brukselka i prosta sałatka. Przekrój w komciu
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: 1000012557
Pobierz

#a-----l #polityka
@sameowoce: w Cywilizowanej Europie kupisz sobie a-----l przez neta jak człowiek. Polska jest jedynym krajem w UE w którym nie możesz tego zrobić xD
A po drugie - to jest urojony problem. Tego problemu k---a nie ma. Nikt by k---a nie słyszał o tych małpkach z worka, gdyby nagle banda pseudointeligentów czy polityków nie zrobiła o to rabanu. Ludzie mają w dupie takie produkty "dla
@marv0oo: Zdziwisz się.
@marv0oo: Dzieci w wieku lat 10 potrafią sobie wsadzić do nosa pestkę od śliwki,
@Filipterka25: nie zdziwię się, bo wiem, że tak nie jest.
Nie. Dlatego, że k---i od niego. Myślisz, że dlaczego są jakieś makarony dla dzieci mają jakieś śmieszne kształty i kolory? Bo dziecko zwraca uwagę na wygląd i zapach jedzenia, bardziej niż dorośli.
A po drugie - dzieciak weźmie łyka takiej wódki i od razu to wypluje. Nawet dorośli nie piją wódy dla smaku, a co dopiero
@marv0oo: Dlatego domestosy musza miec antydzieciowe zakrętki, bo by bachory wychlały.
nie musi iść na dzial z alkoholem
źródło: IMG_20241001_163844
PobierzBo możesz zawrzeć umowę kupna-sprzedaży alkoholu przez internet, ale musisz go odebrać osobiście. Albo dać pełnomocnictwo, np. kurierowi który to alko odbierze i ci je dostarczy. Tak to działa. Tylko wtedy możesz kupować tylko od kogoś kto ma
@Filipterka25: ale mówimy tu o 5 latkach, czy 10-12latkach? Bo 5latkowi to raczej sprawdzasz 3 razy co dajesz do jedzenia.
A 12latek ci nie w-------i domestosa (chyba, że jest opóźniony rozwojowo)
@sameowoce: od zawsze. W polsce nie wolno sprzedawać alkoholu przez neta. Teraz niby będą coś z tym robić bo allegro uruchamia taką usługę.