Aktywne Wpisy
_atreides +28
To, że na świecie ludzie na wzajem się torturują, gwałcą, rabują i mordują w najmniejszym stopniu nie oznacza, że Bóg nie istnieje albo że jest zły.
#wiara #religia #takaprawda
#wiara #religia #takaprawda
51431e5c08c95238 +516
Ale największa beka z tych 30-40-letnich fanów buddy oni serio uwierzyli ze 22-letni sebkowaty prymityw bez wykształcenia, bez bogatych starych i bez solidnej firmy jest w stanie w krótkim czasie zarobić w Anglii, pracując na zmywaku i w call center, na Ferrari. xD
#budda
#budda
Nie zdajecie sobie sprawy ile julek i p0lek teraz dogadza swoim normikom, oskarkom, czy ch4d0m, nie macie pojęcia.. ile nastoletnich oskich doznaje właśnie rozkoszy od swojej julki, tymczasem my siedzimy na tagu, nietrzymający nigdy za rękę, skazani przez genetykę to zrozumieją jak to jest być skreślonym z życia społecznego, co dopiero z płcią przeciwną, gdy lata Ci mijają, młodość mija, a Ty tylko patrzysz! patrzysz na te pseudo "szczęśliwe pary" i wyobrażasz sobie jak to jest "być!"
Wiem, że nie zaznam zwyczaju dzisiejszego dnia, nie jest mi to dane, jak wielu z was. Ale świadomość #blackpill co dziś dzieje się w domach, czy mieszkaniach, mieszkaniach deweloperskich, spędza mi sen z powiek. Wam też? prawda? prawda?!
#przegryw
Pomysł jakie to fajne uczucie, wiedzieć, że to wszystko jest tak prawdziwe jak filmy Marvela xd