Wpis z mikrobloga

30 Września.. Mityczny dzień chłopaka..
Nie zdajecie sobie sprawy ile julek i p0lek teraz dogadza swoim normikom, oskarkom, czy ch4d0m, nie macie pojęcia.. ile nastoletnich oskich doznaje właśnie rozkoszy od swojej julki, tymczasem my siedzimy na tagu, nietrzymający nigdy za rękę, skazani przez genetykę to zrozumieją jak to jest być skreślonym z życia społecznego, co dopiero z płcią przeciwną, gdy lata Ci mijają, młodość mija, a Ty tylko patrzysz! patrzysz na te pseudo "szczęśliwe pary" i wyobrażasz sobie jak to jest "być!"
Wiem, że nie zaznam zwyczaju dzisiejszego dnia, nie jest mi to dane, jak wielu z was. Ale świadomość #blackpill co dziś dzieje się w domach, czy mieszkaniach, mieszkaniach deweloperskich, spędza mi sen z powiek. Wam też? prawda? prawda?!
#przegryw
Fleys - 30 Września.. Mityczny dzień chłopaka..
Nie zdajecie sobie sprawy ile julek i...

źródło: wojak2222222

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fleys: Dla mnie to już wszystko jest obojętne. Takie życie. Trzeba było posłuchać rad mądrych i urodzić się przystojnym. Aby doczłapać do śmierci. Zresztą niekochani długo nie żyją. Szkoda, że biorę prochy na bezsenność, bo bym sobie prawdziwe p--o strzelił.
  • Odpowiedz
@Fleys: mamusia mi już od 5 lat mówi że skończę w więzieniu :-( 3 lata temu czadowi (dziewczyny cały w tatuażach itd 200cm+-) przywaliłem z partyzanta w mordę w pracy przez co mnie zwolnili na następny dzień xD nawet mi nie oddał hehe
  • Odpowiedz
@Fleys pomyśl sobie, że poza Chadami i oskarkami to te wszystkie mityczne związki to związki często na siłę z rozsądku bo nie ma w tym momencie nic lepszego na oku.

Pomysł jakie to fajne uczucie, wiedzieć, że to wszystko jest tak prawdziwe jak filmy Marvela xd
  • Odpowiedz