Wpis z mikrobloga

@DywanTv nie będę się kłócił, bo już w tej jednej produkcji pokazał umiejętności. Wiem, że go deprecjonuję nie pamiętając nazwiska, ale serio kibicuję odklejeniu od siebie łatki. Chyba, że już to zrobił, a tylko ja jestem ignorantem. ;)
  • Odpowiedz
  • 14
@van-der-staas: No tak właściwie Zmierzch dla Patinsona to był debiut za który zgarnął ogromne pieniądze w bardzo młodym wieku. Jak się ma pieniądze to można grać w artystycznych projektach, chociaż nie tak dawno jeszcze zagrał najnowszym batmanie.
Choć jak dla mnie jego ulubionym filmem jest Cosmopolis gdzie gra biznesmena który przez cały film jedzie w limuzynie (Za mocny jest ten film)
  • Odpowiedz
@van-der-staas: @DywanTv Good Time koniecznie jak chciałbyś się pozbyć myślenia o nim jako ‚typek ze zmierzchu’!

Mocny film, ten sam reżyser co Uncut Gems gdzie akurat Adam Sandler pokazuje że nie jest tylko komediowym głupkowatym aktorem
  • Odpowiedz
@Szalom: Właściwie to "ci sami" reżyserzy czyli bracia Safdie. Zresztą Benny Safdie zagrał obok Pattinsona główną rolę w Good Time. No a teraz robi film o zapaśniku z Johnsonem w roli głównej. Jak się okaże że to też nie jest aktor tylko do głupich komedii to świat się skończy xD
  • Odpowiedz