@DywanTv nie będę się kłócił, bo już w tej jednej produkcji pokazał umiejętności. Wiem, że go deprecjonuję nie pamiętając nazwiska, ale serio kibicuję odklejeniu od siebie łatki. Chyba, że już to zrobił, a tylko ja jestem ignorantem. ;)
@van-der-staas: Nie no według mnie to już dawno się jej pozbył. Batman, The Lighthouse, Tenet, Good Time, The Rover. Tylko kilka filmów, gdzie według mnie świetnie zagrał.
@van-der-staas: No tak właściwie Zmierzch dla Patinsona to był debiut za który zgarnął ogromne pieniądze w bardzo młodym wieku. Jak się ma pieniądze to można grać w artystycznych projektach, chociaż nie tak dawno jeszcze zagrał najnowszym batmanie. Choć jak dla mnie jego ulubionym filmem jest Cosmopolis gdzie gra biznesmena który przez cały film jedzie w limuzynie (Za mocny jest ten film)
@Szalom: Właściwie to "ci sami" reżyserzy czyli bracia Safdie. Zresztą Benny Safdie zagrał obok Pattinsona główną rolę w Good Time. No a teraz robi film o zapaśniku z Johnsonem w roli głównej. Jak się okaże że to też nie jest aktor tylko do głupich komedii to świat się skończy xD
Choć jak dla mnie jego ulubionym filmem jest Cosmopolis gdzie gra biznesmena który przez cały film jedzie w limuzynie (Za mocny jest ten film)
Mocny film, ten sam reżyser co Uncut Gems gdzie akurat Adam Sandler pokazuje że nie jest tylko komediowym głupkowatym aktorem
@badej123:
Hmmm, na filmwebie dosyć słabe oceny ma Cosmopolis :(
https://www.filmweb.pl/film/Cosmopolis-2012-569242
Wcześniej grał jeszcze w Harrym Potterze Cedrika Diggory