Aktywne Wpisy
OrgStJones +17
Łoniak pokazywał ostatnio, że on umięśniony jest. Najlepiej wyrobioną partię widzę jedną - beerceps ( ͡° ͜ʖ ͡°) #raportzpanstwasrodka
Madziol127 +18
Przeczytałam cały raport udostępniony przez ITIA i moje przemyślenia:
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
No ale myślę nad zmianą kariery, chciałbym zostać maszynistą. W skali od 1 do 10, jak bardzo głupi to jest pomysł?
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait #kolej
@groman43: wiele osób tak chciało, stąd taka ogromna popularność symulatorów pociągów, tirów, traktorów... Jest to kompromis, który pozwala chociaż po części spełniać swoją pasję, ale nie wymaga przy tym zaangażowania w cały proces szkolenia.
Stąd przy okazji popularność gadżetów do symulatorów :) .
@groman43: komisja, okulista.
@ertyso5: jak tam Gagar z Bipą?